Speltips: Dagens Bank Nykøping Fotboll 11/4

Dagens Bank och speltips är fotboll från danska ligan 1st Division. Det är två väldigt målrika lag på varsin sida av tabellen och här tror jag på målfest. 
Med lagens galna målsnitt så kan jag inte annat än att spela på BLGM. Bethard ger det högsta oddset i skrivande stund med 1.57 och jag är säker på att oddset kommer tappa lite till under dagen.
Minst varsitt mål känns kassaskåpssäkert på förhand !

Matchen:

Detta är mötet mellan Nykøping på plats 10 och serieledande Vendsyssel. Nykøping är inblandad i bottenstriden även om de har två matcher mindre spelande men vill såklart ta poäng här och dryga ut avståndet neråt med 9 omgångar kvar av säsongen. Vendsyssel leder ligan med bara 1 poäng till godo så med 8 matcher kvar denna säsong så är det gasen i botten som gäller om de ska avancera upp till Superliga. 
Eftersom jag inte vet mycket om lagen så är spelet gjort 100 % på statistik och lagens målform. 
När ni ser siffrorna nedanför så kommer ni förstå att det mesta talar för en målrik historia !

Nykøping:

Laget ligger 6a i hemmatabellen med raden 4-4-3 och målskillnaden 20-18. Det ger ett målsnitt på 1.81 mål framåt och 1.63 insläppta mål. 
Tittar vi på dom 5 senaste hemmamatcherna i ligan så har de slutat 0-0, 3-2, 2-3, 2-2 och senast 3-3. Ja ni ser ju, det är inga dåliga målfester på slutet !
I år kämpar laget för sin överlevnad i ligan och här kommer de såklart ge allt för att få med sig minst 1 viktig poäng trots att de möter serieledarna. 
Vendsyssel har bra statistik mot Nykøping och 2an ligger såklart nära till hands, men Nykøping är svåra och slå och har faktiskt gjort minst 1 mål alla matcher mot serieledarna. 

Vendsyssel:

Laget ligger 6a i borta tabellen med raden 4-5-3 och underhållande målskillnaden 21-21. Det ger ett målsnitt på 1.75 mål framåt och 1.75 mål insläppta. 
Synar vi deras 5 senaste bortamatcherna i ligan så har de slutat 2-4, 2-0, 4-1, 1-2 och senast 2-2. Även här blir det målrikt och trots att de är serieledare så har de stora problem att hålla tätt bakåt. 
De leder tabellen med bara 1 poäng och det är inte mycket med 24 poäng kvar att spela om. Det är full fart som gäller och då kommer såklart deras försvar ställas på nya prov också.
Efter vinteruppehållet har de vässat formen och kommer med raden 6-3-0 sedan uppehållet. Laget får stå som favoriter i matchen men oddsen rasar just nu på 1an av någon anledning vilket bara är positivt för detta spel. 

Inbördes möten:

Lagen har bara mötts 4 ggr i historien men alla är faktiskt inom mindre än 2 år. Dessa 4 möten har slutat med målfesterna 3-2 Nykøping, 3-1 Vendsyssel, 1-2 Vendsyssel och sist 4-2 Vendsyssel. 
Målfesterna haglar när de möts och varför skulle det vara någon skillnad idag när målformen är god ?!

Dagens Bank känns klar på förhand och utgångstipset landar på 1-2, 2-2 !

Lycka till om du tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Nykøping Fotboll 11/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades