Speltips: Dagens Bank Nurnberg – Ingolstadt 6/11

Nurnberg – Ingolstadt, Fotboll Tyskland 2.Bundesliga

Vet inte riktigt vad som hänt i helgen, nästan allting jag spelat på har gått in. Totalt 23st lappar och 21 av dom har suttit, är chockad själv !
Men varför sluta nu? Jag har 2 magsjuka barn hemma så rekandet kommer inte i första hand just nu, men såhär på kvällarna när de sover så tar jag mig tid till detta för att det är så kul.

Här har jag faktiskt hittat ett riktigt bra odds som föll mig i smaken direkt, det fanns inga tvivel när jag kollade statistiken och magkänslan sa “kör bara” !

Matchen:

Här ska jag bege mig till Kennys bakgård och se en tysk match från 2.Bundesliga. Kenny har skördat lika många vinster här som antalet facebookvänner han har, jag tänker att nu är det min tur att se ifall gräset är grönare i Tyskland eller om det smakar plast som i resten av Europa. 

Det är tabell 4an Nurnberg som tar emot tabell 9an Ingolstads, två målrika lag som drabbas samman och jag har spelat på BLGM till 1.66 hos BetFinal.
Jag spelar normalt sett bara BLGM när favoriterna har bortaplan av taktiska skäl, men här gör jag ett undantag pga båda lagens målrika matcher på slutet.
Tyska ligan är inte känd för att vara defensiv och dessa lag är inga undantag, det är mycket snabba omställningar och just spelet BLGM sitter väldigt ofta.

Statistik: 

Nurnberg har raden 7-1-4 och målskillnad 26-16 efter 12 omgångar.
På hemmaplan har de raden 3-1-2 och målskillnad 11-7 efter 6 matcher.

Ingolstadt har raden 5-2-2 och målskillnad 21-15 efter 12 omgångar.
På bortaplan har de raden 3-1-2 och målskillnad 10-6 efter 6 matcher. 

Tittar vi på inbördes möten har 5/6 senaste mötena slutat med BLGM, räknar vi bort träningsmatcherna så är det 2/2 som blivit BLGM.

Lagens målrika form:

Som ni ser är det två lag som öser in mål och jag blir mycket förvånad om något av lagen går mållösa från denna match. 

Med dessa målrika matcher i ryggen så sätter jag utgångstipset till 2-1 !
Men jag spelar BLGM istället för över 2.5 mål då jag tror på större chans på 1-1 än 3-0, och när det endast skiljer 10% på oddsen blir det lätt för mig.

Speltips: BLGM

Odds: 1.66

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: BetFinal
100% insättningsbonus upp till 1000kr för nya medlemmar via denna länk.

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Nurnberg – Ingolstadt 6/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades