Speltips: Dagens Bank Numancia – Sevilla Atletico B 21/12

Numancia – Sevilla Atletico B, Fotboll Spanien LaLiga2

Matchen:

Här beger vi oss till Spanien och LaLiga 2, det är tabell 6an Numancia som tar emot nästjumbon Sevilla Atletico B som ligger på plats 21 i tabellen.
Jag kan verkligen inte förstå hur jag får höga 1.73 hos MrGreen på att hemmalaget ska vinna, dom är 3a i seriens “hemmatabell” med imponerande 7-0-2 och målskillnad 15-6 efter 9 matcher.
Att detta lag ska tappa poäng hemma mot ett bottenlag som Sevilla har jag svårt att se. Sevilla har endast 1 seger på bortaplan och är faktiskt 3e sämst i serien på att göra mål på bortaplan.
De har bortaraden 1-4-4 och målskillnad 6-13 vilket inte är speciellt fina siffror.

Medan Numancia vinner målsnåla hemmamatcher så spelar Sevilla ganska målsnåla bortamatcher och slutar X eller med förlust.
Jag tror även denna match blir målsnål men hemmalaget har sånt flow på hemmaplan att de till slut drar det längsta strået och vinner.
På dom 3 senaste omgångarna har Numancia vunnit med 3-2 borta mot tabell 8an Valladoallid, vunnit med 1-0 hemma mot Lorca på plats 20 och spelat 2-2 borta mot Osasuna på plats 10.
Nu ska de alltså spela hemma mot seriens näst sämsta lag, detta borde vara spel mot ett mål och 3 pinnar innan domaren blåser av, allt annat är fiasko !

Statistik:

Numancia har raden 9-5-5 och målskillnad 26-21 totalt.
På hemmaplan har de raden 7-0-2 och målskillnad 15-6 efter 9 matcher.
Sevilla Atletivo B har raden 1-10-8 och målskillnad 13-24 totalt.
På bortaplan har de raden 1-4-4 och målskillnad 6-13 efter 9 matcher.

 

När man summerar att Numancia har gjort dubbelt så många mål som Sevilla samt har nästan 3 gånger så mycket poäng, ja då vet jag inte hur man kan låta bli detta spel !
Stora fördelar för detta heta hemmalag och jag höjer min insats idag och tror på 1-0,2-0.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Numancia – Sevilla Atletico B 21/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades