Speltips: Dagens Bank, Monaco vs Porto 26/9

Monaco vs Porto, Fotboll Champions League

Analys: Här ska vi bege oss till fotbollens finrum igen och ska njuta av lite Champions League fotboll.
Det är två målrika lag i Monaco och Porto som ska göra upp. Båda lagen kommer till start med flera målrika matcher i ryggen och jag tror det fortsätter även ikväll. Vi spelar över 2.5 mål totalt till fina 1.75 hos Mr Green. 

Bolagen har delat ut oddsen som att Monaco ska vara favoriter ikväll, fördelningen ser just nu ut 2.05-3.50-3.40. 
Själv har jag svårt att sia om en vinnare i detta möte för båda lagen har en riktigt bra form och vinner de flesta av sina matcher för tillfället.
Dessutom är Monaco ett riktigt målrikt hemmalag och Porto är målrika på bortaplan, därför blir mitt speltips att de tillsammans ska göra minst 3 mål ikväll.
Båda lagen spelade match i fredags och Monaco ställde in siktet ordentligt och vann med 4-0 på bortaplan trots bara 36 % bollinnehav.
Porto spelade mot Portimonense och läxade upp dom med mäktiga 5-2.

Statistiken:

Inför denna match har Monaco passerat 2.5 måls linan i 5/6 och 9/11 senaste matcherna.
På hemmaplan har de passerat linan i 5/5 och 17/21 senare matcherna. 
På de senaste 22 hemmamatcherna har de vunnit 16 av matcherna så det är Monaco som står för målproduktionen i alla matcher, och Monaco har gjort minst 1 mål framåt i 20/21 senaste hemmamatcherna.

Porto kommer till start med att ha passerat 2.5 måls linan i 5/6 och 13/17 senaste matcherna.
På bortaplan har de klarat linan i 3/5 senaste och har dessutom vunnit 6 raka bortamatcher!

Inbördes möten har bara skett 2 gånger genom åren och båda mötena vann Porto med 3-0, men de är för många år sedan och med nya oljepengar sedan dess så ska Monaco kunna bjuda på bättre motstånd här !

Utgångstipset landar på 2-1 Monaco med mersmak för flera mål i matchen. 

 

Speltips: Över 2.5 mål totalt

Odds: 1,75

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Mr Green

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Monaco vs Porto 26/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades