Speltips: Dagens Bank, Molde – Lilleström 21/9

Molde – Lilleström, Fotboll Norge NM Cup – Semifinal

Analys: Dags för lite norsk fotboll och här ska vi få se en målrik semifinal mellan två lag som känner varandra utan och innan, de har faktiskt mötts 8 ggr på de sista 3 åren.
Jag väljer att spela över 2.5 mål totalt i denna drabbning för det är ett vinnande spel i längden när man ser till deras inbördes möten.

Om vi börjar med Molde så har de spelat över 2.5 måls linan i 5/6 och 7/9 senaste matcherna där 7/9 är segrar så de har extremt bra form för dagen.
Tittar vi på Moldes hemmastats så har de spelat över 2.5 måls linan i 7/8 senaste och är väldigt svårslagna på hemmaplan.

Går vi över till Lilleström så har de spelat över 2.5 måls linan i 11/16 senaste matcherna och har bara gått av planen mållösa EN gång på de 19 senaste matcherna.
Men det är på bortaplan som de bjuder på riktiga målfester och 2.5 måls linan har passerats med råge i 7/8 senaste bortamatcherna.
Detta är deras resultatet i de senaste bortamatcherna: 1-3, 2-4, 2-4, 3-1, 3-3, 2-2, 1-3, 1-1. Inget dåligt mål stim de är inne i just nu !

Inbördes möten då mellan lagen: 6/7 senaste har gått över denna lina. När Molde haft hemmaplan som idag har detta spel suttit i 6/6 och 8/9 senaste. 

Detta är norska cupen och ingen vet vilka elvor som startar, men båda lagen har satsat på cupen tidigare där Moldes senaste resultat är 2-1, 2-1, 2-0 och 2-1.
Lilleströms senaste resultat i cupen är 3-1, 4-2, 1-0 och 3-1.
Jag känner mig väldigt nöjd med oddset och utgångstipset hamnar på 2-1 till Molde !

Just nu inga skador att rapportera om.

Speltips: Över 2.5 mål totalt

Odds: 1,62

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Molde – Lilleström 21/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades