Speltips: Dagens Bank Modo – Västervik Ishockey 18/12

Modo – Västervik, Hockey Allsvenskan

Matchen:

Äntligen drar svensk hockey igång igen, som jag längtat efter att detta uppehåll ska ta slut !
Här ska vi se när tabell 5an Modo tar emot Västervik som ligger på plats 12 efter 27 omgångar är spelade.
Jag har valt att lägga pengarna på att Modo vinner denna kamp och kan inte riktigt förstå varför oddset är 1.82 just nu.
Modo har efter en väldigt bedrövlig säsongsstart växlat upp och levererat 4 raka segrar med minst 2 måls marginal och har vunnit 7/9 senaste om vi tittar lite längre tillbaka.
Självförtroendet lär vara på topp och här i Fjällräven Center har de 3 riktigt fina segrar i ryggsäcken på slutet.

Västervik då ? De blandar hej vilt och verkar ha små formtoppar och dalar i 3 matcher i taget. Ser lite roligt ut när man tittar på deras senaste 17 matcher.
2 segrar i rad, 4 förluster, 3 segrar, 3 förluster, 3 segrar och nu 2 förluster. (Den tredje raka kommer ikväll så mönstret fortsätter) 
De 2 senaste matcherna har de åk ordentligt på proppen med förlusterna 5-3 mot Leksand och sist 2-8 hemma mot Troja som ligger näst sist. Totalt bottennapp i den matchen !
Lagen har mötts 2 ggr inom 3 månader och Modo vann med 3-1 hemma och 4-0 på bortaplan, ikväll tar de 3e raka mot Västervik !

Statistik:

Modo har hemmaraden 7-1-0-5 och målskillnad 43-30 efter 13 matcher och ligger på plats 7 i “hemmatabellen”.
Västervik har bortaraden 2-0-0-11 och målskillnad 28-40 efter 13 matcher och ligger absolut sist i “bortatabellen”.

Inbördes möten: Modo har vunnit säsongens möten och det med 3-1 och 4-0.

Modo snittar strax över 3 mål framåt hemma och Västervik snittar ca 2 mål framåt borta, utgångstipset landar på 3-2, 3-1 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Modo – Västervik Ishockey 18/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades