Speltips: Dagens Bank, Middelfart – Greve 16/9

Middelfart – Greve, Fotboll Danmark 2nd Division – Group 2

Matchen: 
Jag har grävt mig ner till Danska div 2 och ska spela på ett lag som gett oss flera vinster (ingen förlust) i Dagens Bank och jag hoppas de än en gång ska skänka oss lycka och framgång.

Det är hemmalaget Middelfart (haha älskar namnet) som ligger på plats 2 i tabellen som tar emot Greve som ligger näst sist på en 7e plats.
Middelfart har på 6 omgångar raden 4-0-2 och har målskillnad 13-7. Ett snitt på över 2 mål framåt.
På 3 spelade hemmamatcher har de raden 3-0-0 och målskillnad 7-1.Ett snitt över 2 mål framåt.
Bortalaget Greve har efter 6 omgångar raden 2-0-4 och målskillnad 8-15. Ett snitt på 2.5 mål insläppta.
På 3 spelade bortamatcher har de raden 0-0-3 och målskillnad 2-10. Ett snitt på över 3 mål insläppta.

Middelfarts 3 hemmasegrar har slutat 3-0, 2-1, 2-0 och har gjort över 1.5 mål i alla matcher.
Greves 3 bortamatcher har slutat 2-1, 6-0, 2-1 och har släppt in över 1.5 mål i alla matcher.

Tittar vi på inbördes möten så har lagen endast mötts 2 ggr och båda matcherna va förra året, i båda matcherna vann Middelfart med 3-1.
Med denna fantastiska statistik, form och historik mellan lagen så är jag extremt nöjd med oddset 1.50 på att Middelfart ska göra över 1.5 mål framåt igen.

Speltips: Över 1.5 mål till Middelfart

Odds: 1,50

Spelstopp: 14.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !


 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Middelfart – Greve 16/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades