Speltips: Dagens Bank med fotboll från Irland 22/7

Söndagens speltips och Dagens Bank kommer från Irland och Premier Division. Detta är mötet mellan hemmastarka Waterford och bortasvaga Shamrock Rovers. 
Här har jag hittat ett riktigt överodds och jag förväntar mig ett STORT oddsdropp !

Dagens Bank: 

Här beger vi oss till Irland och ska se tabell 3an Waterford ta emot tabell 4an Shamrock Rovers. 
Waterford ligger 7 poäng före i tabellen efter 25 omgångar och ligger på den sista platsen till Europa League kvalet. Matchen gäller således väldigt mycket och här har Waterford chansen att göra ett stort ryck och skaka av sig Shamrock ordentligt. 
Waterford kommer utvilade till denna match medan Shamrock i torsdags spelade EL kval borta mot AIK och förlorade efter en förlängning. 
Med en resa hem och extremt kort återhämtning för Shamrock går jag emot dom här ! Att de dessutom sålt sin stora skyttekung för 1 månad sedan har påverkat deras offensiv avsevärt negativt och gynnar detta spel.
Här pekar allt på den raka 1an men jag fick nyss fina 1.93 på Asian 0 på LeoVegas så då är det bara att slå till !

Waterford: 

Laget ligger även 3a i hemmatabellen efter suveräna lagen Cork City och Dundalk som ingen rår på. 
På hemmaplan har de raden 9-2-1 och målskillnad 25-12. De snittar alltså 2 mål framåt och 1 mål insläppt på hemmaplan. 
Ligan har varit nere under EL spelet och spelarna har fått välbehövlig vila i Waterford. De spelade en träningsmatch i onsdags men då stannade lagets stjärnor hemma och fortsatte sin återhämtning medan reserverna luftades mot Linfield. 
Hemma är de extremt svårslagna och har raden 10-3-1 sista 14 matcherna i ligan och cuperna. 
Då var förlusten 3-6 mot Limerick där hemmalaget fick rött kort efter 19 minuter. Trots det lyckas man göra 3 mål framåt men försvaret orkade inte med att spela 1 man mindre i 70 minuter vilket är förståligt. 

Shamrock Rovers: 

Laget ligger 3e sist och på plats 8 i bortatabellen. Där har de raden 2-4-6 och målskillnad 7-12. De har alltså bara ett målsnitt på 0.58 mål framåt och 1 insläppt på resande fot. 
Nu spelade laget en tuff och långdragen förlängning borta mot AIK i torsdags som de dessutom förlorade. 
Hängiga huvudet och stor besvikelse såklart efter den matchen. Inget roligt att sätta sig hem på ett plan och bara spela match igen mindre än 3 dygn senare ! 
Shamrock Rovers har totalt denna säsong producerat 39 mål men då är 32 av dom på hemmaplan ! Borta har de alltså bara gjort 7 mål och får inte spelet att funka. 
13 av dessa 39 mål har kommit från lagets stora skyttekung Graham Burke. Han har alltså stått för 33 % av lagets målskörd denna säsong och såldes för några veckor sedan till Preston. 
Det är såklart ett JÄTTETAPP för laget och sedan han lämnade har det visat sig hur mycket han är saknad. 
Sedan han lämnade laget har Shamrock endast gjort 3 mål på 5 senaste matcherna totalt, och blivit nollade i 3 av dessa 5 matcher ! 

Inbördes möten: 

Lagen har bara mötts 2 ggr de senaste 4 åren och båda mötena är från denna säsong. 
Waterford vann hemmamötet med 2-1 och bortamötet slutade 1-1 trots att det är där Shamrock Rovers har sin styrka och gjort 82% av sina mål framåt. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Waterford har bara förlorat EN hemmamatch på hela säsongen och vunnit 9 av 12.

Shamrock har gjort 82% av sina mål på hemmaplan och trivs inte på resande fot. 

Shamrock har inte ens fått återhämta sig 3 dagar efter senaste matchen som gick till förlängning medan Waterford kommer utvilade.

Shamrock har nyligen sålt sin stora skyttekung och blivit nollade i 3/5 matcher sedan han lämnade. 

⚠️ Waterfords stjärnor har inte spelat match på 16 dagar och kan sakna matchtempo. 

Lycka till om ni ryggar Dagens Bank ! 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank med fotboll från Irland 22/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades