Speltips: Dagens Bank Leipzig – Schalke 04 13/1

Leipzig – Schalke 04, Fotboll Bundesliga

Matchen:

Dagens Bank är tillbaka och här har jag ett speltips från Tyska Bundesliga.
Jag tänker syna toppmötet i fotboll mellan tabell 5an Leipzig som tar emot tabell 2an Schalke 04. 

Jag tänker investera mina pengar på hörnmarknaden och när jag får oddset 1.76 på linan över 4.5 hörnor till offensiva Leipzig kan jag inte stå emot!

Ja ni såg rätt, 4.5 hörnor för ett offensivt hemmalag, det är inte mycket det.
Trots att de möter Tysklands näst bästa lag som dessutom är extremt formstarkt så känner jag väldigt mycket för detta spel. Att Schalke har en bra defensiv gör faktiskt att jag gillar spelet ännu mera.

Oddssättarna har Leipzig som vinnare här och även över 2.5 mål är favoritspelat.
Oddsen tyder att detta kommer sluta 2-1 men det låter för svagt för mig och synar istället detta hörnspel som speglar liknande matchbild.

Jag tror däremot att Schalke kommer kämpa till sig ett kryss som minst. Och om det sker så innebär det att Leipzig kommer jaga mål hela matchen vilket gynnar hörnorna.
Leipzig är ett hemmalag som snittar just 2-1 medan Schalke är ett bortalag som snittar 1.5-1.5 på bortaplan.
Jag sätter mitt utgångstips till 1-1 och därför tror jag denna match kan svänga ganska mycket innan domaren blåser av.

Lagen :

Leipzig är ett fotboll lag som spelar 4-4-2 med skottglada och unga Timo Werner och danska Poulsen längst fram.
Tyvärr saknas Emil Forsberg fortfarande men laget verkar inte ha problem med att skapa chanser i hans frånvaro och även skapandet av hörnor fortsätter.
Han är lagets stora stjärna och motor på mitten.
Många trodde offensiven skulle dö ut men Bruma har spelat riktigt bra på den positionen sedan Forsberg skada sig. 

Nej Schalke kommer få svettas idag och Leipzig som älskar att utmana på kanterna kommer absolut skapa en del hörnor.

Schalkes enorma svit med TRETTON (13) raka matcher utan förlust kommer såklart göra att Leipzig kommer få kämpa med att komma igenom försvaret. 

Schalke som även snittar 1.5 mål på bortaplan kommer alltså mest troligen tvinga Leipzig att göra 2 mål om de ska ha chans på segern.
Detta innebär ju såklart att hemmalaget kommer behöva gå framåt hela matchen och då sitter hörnspelet perfekt.

Statistik:

Leipzig snittar 5.0 hörnor denna säsong men har efter en svag “hörnstart” av säsongen verkligen trampat igång. Över 4.5 hörnor har Leipzig spelat i 7/7 senaste !
Siffrorna har skrivits till 5, 8, 7, 10, 6, 9 och sist 6. 

Lagen har mötts 3 gånger i ligan och alla matcher är inom 13 månader. I 3/3 har detta spel suttit för Leipzig med hörantalet 8, 5, 5 st. 

Sport är sport och allt kan hända, men lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Leipzig – Schalke 04 13/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades