Speltips: Dagens Bank Leicester – Crystal Palace 16/12

Leicester – Crystal Palace, Fotboll Premier League

Matchen:

Äntligen lördag och Premier League igen, förra gången Crystal Palace vad med i Dagens Bank så satt reken i min 89 till allas glädje.
Denna gång tänker jag spela emot dom och investerar pengarna i den raka 1an på ett stekhett Leicester !
Detta möte är mellan hemmalaget Leicester på plats 8 i tabellen mot bortalaget Crystal Palace som ligger på plats 18/20.
Leicesters bytte tränare till Claude Puel och vilket resultat det har blivit ! De ångar på för fullt och målskörden har kommit igång ordentligt.
De kommer nu med 4 raka segrar i ryggen och segern senast med 4-1 borta mot Newcastle var extremt imponerande. 
Nu tar de emot Crystal Palace som har gjort NOLL mål på bortaplan och står såklart utan seger, denna match ska Leicester bara kamma hem och jag kan inte förstå hur oddset kan vara 1.95 på detta stekheta lag !
Jag ser framför mig ett hemmalag som kommer ut med full fart och trycker tillbaka Crystal Palace totalt, sedan gäller bara att få in bollen men det tror jag de lyckas med minst 2 gånger idag. 

Statistik:

Leicester har raden 7-5-5 och målskillnad 27-23 totalt denna säsong.
På hemmaplan har de 4-1-3 och målskillnad 11-9.
Crystal Palace har raden 3-5-9 och målskillnad 12-28 totalt.
På bortaplan har de 0-2-6 och målskillnad 0-13 och ligger såklart sist i hela bortatabellen.
Tittar vi på dom 2 senaste inbördes möten så slutade de 1-0 och 3-1 till Leicester här hemma på King Power Stadium.

Utgångstipset landar på 2-0.

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Leicester – Crystal Palace 16/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades