Speltips: Dagens Bank, Leeds – Birmingham 12/9

Leeds – Birmingham, Fotboll England Championship

Matchen: Här måste praktikanten på 10Bet varit framme för detta odds känns väldigt högt, jag förstår inte alls hur de har tänkt när de satte ut detta bjudodds och undrar om personalen ens följer ligan ?!
Vi ska se när tabell 2an Leeds tar emot Birmingham som skvalpar runt i bottenträsket på plats 21 i tabellen.
Det är 6 st omgångar spelade och vi ska titta på vad dessa lag har hittat på fram till nu.

Leeds har raden 4-2-0 och imponerande målskillnad 12-2 (trots 2 st 0-0 matcher), de andra 4 segrarna har slutat 3-2, 2-0, 2-0 och 5-0. Leeds har alltså hållt nollan i 5/6 matcher i ligan vilket är otroligt imponerande.
Mellan dessa seriematcher har de även spelat 2st matcher i cupen, de slutade med segrarna 4-1 hemma och 5-1 hemma.
Så deras totala siffror denna säsong är 6-2-0 och målskillnad 21-4 och kommer till start med 4 raka segrar och självförtroendet på topp !!

Birmingham har raden 1-1-4 och målskillnad 3-7 efter dessa 6 omgångar, ingenting fansen är nöjda med direkt.
Birmingham har även dom spelat 2st matcher i cupen och där vann de med 5-1 hemma mot Crawley Town som här hemma i 2 divensioner lägre än Birmingham så det var ingen värdemätare direkt. 
Den andra matchen var mot Bournemouth och då förlorade de med 1-2 på hemmaplan.
Birmingham kommer alltså till start här med 4 raka förluster i ryggen och ska ikväll försöka få hål på det bästa försvaret i Championship. Lycka till säger jag !

Jag tror formtoppade Leeds kommer styra detta möte från början till slut och kommer 1-0 redan i första halvlek så kan jag inte se hur de ska tappa sina 3 poäng inför hemmafansen med detta superförsvar !
Utgångstips 2-0 !

Speltips: 1a, Leeds vinna

Odds: 1.74

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Leeds – Birmingham 12/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades