Speltips: Dagens Bank, Lazio vs Napoli 20/9

Lazio vs Napoli, Fotboll Serie A

Matchen: Ytterligare lite toppfotboll mitt i veckan, det uppskattar vi och ikväll får vi se en målfest mellan två offensiva lag som verkligen rivstartat ligan i år.
Jag har valt att spela över 2.5 mål totalt i matchen för jag tror det kommer svänga fram och tillbaka genom 90 min, Napoli är favoriter enligt oddsen men jag har svårt att sia om en vinnare när båda lagen öser in mål denna säsong.
Båda lagen kommer från en målkavalkad i förra omgången där Lazio vann borta mot Genoa med 3-2 och Napoli körde över nykomlingen Benevento med 6-0.

Lazio är på plats 4 med raden 3-1-0 och målskillnad 9-4.
Napoli är serieledare med raden 4-0-0 och galna målskillnaden 15-2.

Lazio började säsongen med att vinna över Juventus i cupfinalen med vackra siffrorna 3-2 och sedan har offensiven växlat upp ordentligt.
0-0 mot Spal, 2-1 Chievo, 4-1 Milan, 3-2 Vitesse (EL) och senast 3-2 mot Genoa.
Men tittar man även på träningsmatcherna på försäsongen så kommer Lazio med 9 segrar i ryggen på senaste 10 matcherna så självförtroendet lär vara på topp här.

Napoli började säsongen med 3-1 Verona, 2-0 Nice (CL), 3-1 Atlanta, 3-0 Bologna, 1-2 Shaktar (CL) och senast 6-0 mot Benevento i ligan.
Även här avlöser målfesterna varandra och Napoli vill även dom vara med och slåss om guldet i år.
Om vi ska analysera lagens målform så har Lazio spelat över 2.5 mål i 4/4 senaste matcherna och även Napoli har spelat över 2.5 linan i 4/4 senaste matcherna.

Utgångstips 1-2 med mersmak för flera mål i matchen !

Speltips: Över 2.5 mål

Odds: 1,57

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning som ny medlem
med bonuskoden SPEL2000 !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Lazio vs Napoli 20/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades