Speltips: Dagens Bank, Juventus – Chievo 9/9

Juventus – Chievo, Fotboll Serie A

Matchen: Här möts förra säsongens överlägsna seriesegrare mot lilla Chievo som knappt har styrfart på planen.
Juventus vann alltså Serie A förra säsongen medan Chievo kom på en rättvis 14e plats i sluttabellen.
Medan Juventus spelade CL final så funderade Chievo på hur man skulle kunna återupprepa årets bedrift med att inte åka ur ligan denna säsong.
Det är sån enorm skillnad på lagen och dess kvalité att jag inte ens tänker gå in på det, det är utan tvekan ett av världens bästa LAG som lilla Chievo ska tampas med på bortaplan.

Denna säsong då ?

Detta är omgång 3 och båda lagen har redan visat sina styrkor och brister i de första matcherna.
Medan Juventus har ångat på framåt med resultaten 3-0 och 4-2 och visat upp en offensiv av världsklass så har Chievo visat upp brister i försvaret med resultaten 2-1 och 1-2. 

Jag kan verkligen inte se hur Chievo ska kunna stå emot detta offensiva och tekniska Juventus i någon av halvlekarna och spelar här att Juventus så göra minst 1 mål i varje halvlek. 

Juventus har inga nya skade beskymmer och kommer mest troligen starta med samma elva som sist med Khedira, Pjanic, Cuadrado, Dybala, Mandzunik och Hugain !

Dessa herrar kommer inte göra oss besvikna och jag ser framför mig ett slutresultat runt 3-0. 

Speltips: Juventus mål i båda halvlekarna

Odds: 1,74

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Juventus – Chievo 9/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades