Speltips: Dagens Bank Ipswich – QPR 26/12

Ipswich – QPR, Fotboll England Championship

Matchen:

Tisdag och engelsk fotboll, den kombinationen är inte alltför vanlig men detta ska utnyttjas maximal på detta speltips.
Jag har hittat ett spel som känns riktigt bra och innan jag kollade upp det så gav jag det ca 1.65-1.75 i huvudet.
Till min förvåning så ligger oddset på 1.95 när jag logga in på MrGreen och jag kan VERKLIGEN inte förstå det.
Jag bugar och bockar och skickar in pengarna fort som attan !

Det är tabell 10an Ipswisch hemma mot QPR som ligger på plats 18 i tabellen.
Två lag som har sin största poängskörd plockade på hemmaplan och inte alls imponerar på bortaplan. 
Jag har valt att spela Ipswich Asian -0.25 vilket innebär att jag tror att Ipswich kommer vinna matchen, OM det slutar oavgjort så får jag halva insatsen tillbaka som en liten gardering.
När jag synar båda lagens form på hemma respektive bortaplan i år så kan jag inte förstå detta odds, statistiken håller även med mig här.

Medan Ipswich mött 5st topp 11 lag sista 6 omgångarna så har QPR haft betydligt lättare motstånd på slutet. Trots det har Ipswich fortsatt plocka mycket poäng medan QPR endast har 1 seger på 8 senaste matcherna. Och den segern kom mot Birmingham som ligger sist så dra inga stora växlar av den segern 😉

Kortfattad info, Ipswich har vunnit 7 av sina 11 hemmamatcher i år medan QPR endast vunnit 1 bortamatch (mot sämsta laget) av 11 spelade, med målskillnaden 9-19 på bortaplan blir det inte lätt att vinna borta mot hemmastarka Ipswich !

Statistik:

Ipswich har hemmaraden 7-1-3 med målskillnaden 22-12 efter 11 matcher.
QPR har bortaraden 1-4-6 med målskillnad 9-19 efter 11 matcher.
Tittar vi på lagens form så har Ipswich 3-1-1 och målskillnad 11-5 på senaste 5 hemmamatcherna.
QPR har formen 1-1-3 och målskillnad 3-9 på senaste 5 bortamatcherna.

Inbördes möten präglas av 5 raka hemmasegrar när dessa lag möts vilket indikerar hur hemmastarka lagen är.
De 2 senaste matcherna här på Portman Road har slutat 2-1 och senast 3-0 till Ipswich !
Att få halva insatsen tillbaka på X är galet när oddset ligger på 1.95, den som vill ha ett mera safe spel kan hitta Asian 0 till 1.65 just nu. Då får man hela insatsen tillbaka på X men ett vinnarodds som är ca 30% lägre.

Detta odds gillar jag skarpt och ökar insatsen här, utgångstipset landar på 2-1 !

Speltips: Ipswich Asian -0.25

Odds: 1.95

Spelstopp : 16.00

Spelbolag: MrGreen
Bonus: 100 % upp till 5000 kr vinstboost
via denna länk

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Ipswich – QPR 26/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades