Speltips: Dagens Bank, Inter – Spal 10/9

Inter – Spal, Fotboll Italien Serie A

Matchen: Här möts förra årets tabell 7a Inter hemma mot nykomlingen Spal !
Här kan jag lova en offensiv tillställning där Inter kommer att komma i våg efter våg efter våg, Spals målvakt måste göra sin livs match för att bortalaget ska ha en chans i denna match.
Inters offensiv är riktigt vass och målkungen Icardi har riktigt bra chanser att bli årets skyttekung i Serie A denna gång.
Icardi har börjat säsongen med att göra 2 mål i båda matcherna, och det var mot Fiorentina och senast borta mot Roma !
2st matcher med betydligt bättre motstånd än vad Spal kommer bjuda på, ta fram kulramen för här kan det bli åka av 😀

Inter har börjat säsongen med imponerande 3-0 mot Fiorentina och 1-3 mot Roma, Spal har börjat med 0-0 mot Lazio (där de var tillbaka tryckta hela matchen) och senaste 3-2 mot Udinese. (en märklig match där Udinese hade mest boll och vann hörnorna med 7-0)

Jag ser framför mig att Inters massiva offensiv och superforward kommer ha lekstuga på Spals planhalva, får Inter hål på Spal innan minut 25 så kan detta bli en otrevlig kväll för gästerna.
Inter kommer till denna match med en supersvit i ryggen, de har nämligen vunnit 7 raka matcher och där flera av segrarna är mot riktigt stora lag i Europa.
Segrar mot bland annat Lyon, Bayern Munchen, Chelsea och Roma. Även segrar mot Fiorentina, Real Betis och Villareal är inte så dåligt. 
Nu ska alltså Italenska miniklubben Spal komma till Giuseppe Meazza stadion och försöka kriga för ett 0-0 så länge det går.
Tyvärr för deras del tror jag deras flamma släcks snabbt av detta dödliga Inter och i andra halvlek så sätter Inter in dödsstöten med ett 2-0,3-0 mål. 

Speltips: Inter mål i båda halvlekarna

Odds: 1,80

Spelstopp: 12.30

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

—>Detta spel hittas VÄLDIGT långt ner i deras spelalternativ så scrolla på 😀 <—–

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Inter &#8211; Spal 10/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades