Speltips: Dagens Bank Horsens – Nordsjälland Fotboll Danmark Superliga 8/9

Horsens – Nordsjälland

Matchen: Nu vänder vi oss till danska ligan och här ska vi förlita oss på en av de längsta sviterna jag någonsin sett i denna spelform !

Detta är omgång 8 av årets säsong och vi ska följa tabell 5an Horsens som tar emot serieledarna Nordsjälland.
Jag väljer att spela mitt favoritspel BLGM till 1,62 hos 10Bet av den anledningen att bortalaget och serieledarna har en svit på SJUTTON RAKA bortamatcher med BLGM… 17 raka !!!
Det är en sån enorm bedrift att jag knappt tror på det, då kan man verkligen säga att de har en bra och pålitlig offensiv men har en del att jobba med försvarsmässigt.
Nu spelar de alltså borta mot Horsens som är ett väldigt bra hemmalag, i år har de spelat 3 hemmamatcher med raden 2-1-0 och målskillnad 5-1.
Ja ett insläppt mål på hemmaplan imponerar, men nu ska de få möta serieledarna som på 3 bortamatcher gjort 9 mål framåt men även släppt in 6 mål på dessa matcher.
Konstig statistik för en serieledare va? Snitta 2 mål bakåt men 3 mål framåt, på bortaplan !

Nordsjälland har totalt denna säsong raden 6-0-1 och målskillnad 19-10 ! Horsens har målskillnad 8-6 på säsongens spelade 7 matcher. 

Jag tror BLGM kommer sitta relativt tidigt i matchen och blir inte förvånad alls om det är klart redan innan halvlek. 

Tittar man på inbördes möten har inte Horses gjort mål på Nordsjälland på evigheter, men med serieledarnas Hawaii fotboll tror jag den sviten bryts ikväll och bortalagets monstersvit förlängs till 18 raka BLGM !

1-2 ?

Speltips: BLGM

Odds: 1,62

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Horsens – Nordsjälland Fotboll Danmark Superliga 8/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades