Speltips: Dagens Bank Hammarby 29/4

Dagens Bank och speltips kommer från Fotbollsallsvenskan. Efter 4 raka vinster när jag spelat på Hammarby så hoppas jag förlänga den sviten med detta speltips ! 
Det är ett stort derby mellan Djurgården och Hammarby, och visst finns det chans för en riktig målfest här ?! 

Dagens Bank: 

Detta är derbyt mellan tabell 5an Djurgården och tabell 2an Hammarby. Denna heta drabbning sker på Tele 2 Arena som båda lagen har som hemmaarena. 
Det finns således ingen hemmafördel på det sättet och här är jag övertygad om att båda lagen kommer trampa gasen i botten. Djurgårdens offensiv har sett okej ut men det finns mer att hämta, medan Hammarbys offensiv bjuder på uppvisning match efter match och har gjort överlägset mest mål hittills. 
Jag tror på en kokande atmosfär och en anfallsglad fotboll med många chanser. Här hittas spelet BLGM till höga 1.71 hos Betfinal.
Detta spel har suttit 7/7 senaste derbyna och idag tyder allt på att det blir 8e raka !

Djurgården: 

Djurgården har inlett säsongen med resultaten 0-1 seger borta mot Östersund, 1-1 hemma mot Trelleborg, 2-0 förlust mot AIK, 3-0 seger mot mästarna Malmö och sist 2-2 borta mot Elfsborg.
De har bjudit på en del fina målprestationer och offensiven har sett riktigt bra ut sista 2 matcherna. 
När dessa lag möts pratas det ofta om “Hammarbyspöket” och syftar på att Djurgården inte vunnit på 11 matcher nu inbördes ! 
Men i år har de värvat bra och laget spelar mera disciplinerat än förra säsongen i försvaret, idag tror jag verkligen de kan ge Hammarby en match och kommer peta in minst 1 mål idag.

Hammarby:

Laget ligger 2a i tabellen men har en match mindre spelad än AIK och kan således gå om efter denna match. Laget har spelat en otroligt vacker offensiv fotboll hittills och mäktat med målskillnaden 13-5 efter sina 5 matcher. Mitt säsongstips som Hammarby i topp 6 börjar se bra ut även om det är många matcher kvar. Kan tränaren bevara denna harmoni och glädje i laget så kan de överraska alla och klättra ännu högre än så. 
Hammarby har exprimenterat lite med den offensiva uppställningen men det verkar inte göra någon skillnad. De öser in mål och attackerar från alla håll och kanter. 
Samtidigt har Hammarby släppt in mål i 4/5 matcher och det finns ytor för Djurgården att straffa dom ifall Hammarby tänker för offensivt. 

Inbördes möten: 

Som jag skrev i början av reken så har BLGM suttit i 7 raka matcher. Med två starka offensiver med lite svajiga försvar så kan jag inte förstå att man får 1.71 på att spelet ska sitta igen. 
Förutom BLGM så har linan över 2.5 mål suttit i 6/7 senaste så det indikerar verkligen på att det kan bli öppna spjäll idag med !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Hammarby snittar 2.6 mål framåt och 1 mål bakåt.

✅ Djurgården snittar 1.4 mål framåt och 1 mål bakåt.

✅ Spelet BLGM har suttit i 7 raka inbördes matcher. 

✅ Derby = Framkallar extra känslor och övertaggade spelare vilket skapar lättare misstag i försvaret med konstiga brytningsförsök. 

 Båda lagen kan starta matchen med en lite defensiv inställning för att inte hamna i ett jobbigt psykologiskt underläge i början.

Med dessa förutsättningar så kan jag inte annat än tro på en målfest igen. 
Minst 1-1 blir utgångstipset men tror 1-2 till Hammarby hänger i luften också och fixar Dagens Bank åt oss !

 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Hammarby 29/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades