Speltips: Dagens Bank, Häcken – Elfsborg 15/10

Häcken – Elfsborg, Fotboll Allsvenskan

Matchen: Dags för Allsvenskan igen och här tror jag på en målrik match mellan tabell 3an Häcken och tabell 8an Elfsborg.
På pappret en ganska enkel 1a om man ser till tabellen och motivationen hos lagen, Häcken ligger alltså på 3e platsen som innebär kval till Europa League och har jagandes AIK bara 1 poäng bakom.
Häcken vill såklart ha kvar den ekonomiska platsen och kommer kriga med näbbar o klor här för att plocka 3 poäng.
Men, de möter ett Elfsborg som sladdar runt i mitten av tabellen och har inte alls samma motivation, sämre motivation brukar generera massa förluster men Elfsborg har spelat upp sig i stället på slutet och öst in mål.

Bara de 6 senaste matcherna har slutat 2-2, 1-2, 2-2, 3-3, 1-0, 2-2. Spelar de mer avslappnat nu och kan spela utan press ?
Ja det kanske är det Elfsborgs melodi för tittar vi i tabellen så har faktiskt laget gjort näst mest mål av samtliga lag, det är endast serieledande Malmö som gjort 1 mål mera.
Om vi ska granska Elfsborg bortastatistik så är de det 3e målrikaste laget på bortaplan med målskillnad 17-18 på 10 spelade matcher. Ett snitt som är strax under 2-2 i varje match.
Så ja, jag håller Häcken som favoriter på grund av motivationen men är samtidigt väldigt imponerad över Elfsborgs offensiv denna säsong.

Jag synar Elfsborgs form på BLGM marknaden för spelet har suttit i 9/9 och 14/16 senaste bortamatcherna vilket är ett galet facit jag inte kan blunda för samt deras offensiva form sista veckorna.

Tittar vi på inbördes möten där Häcken haft hemmaplan så har de 2 senaste mötena slutat 5-2 och 2-1 till Häcken.
Jag tror på ett liknande resultat idag och tippar ett kämpande Häcken som vinner med 2-1, men spelar BLGM för jag tror det står 1-1 innan ett ev 2-1 mål kommer. 

Speltips: BLGM

Odds: 1,61

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !


Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Häcken – Elfsborg 15/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades