Speltips: Dagens Bank Getafe – Valencia 3/12

Getafe – Valencia, Fotboll La Liga

Matchen:

Spansk fotboll på tapeten och här ska 2 målglada lag göra upp på planen.
Jag har valt att spela över 2.5 mål till fina oddset 1.75, och det är inte svårt att förstå varför när man tittar på lagens senaste matcher samt statistik för året. Att dessutom båda lagen är i riktigt bra form på hemmaplan respektive bortaplan är ju bara positivt med. 
Getafe ligger på en 12e plats och Valencia på en mycket imponerande 2a plats. 
Eftersom jag inte sett Getafe spela denna säsong har jag svårt att analysera dom, men jag har sett Valencia flera ggr och blir lika imponerad varje gång. Herregud vilket flow de har i anfallet nu, riktigt underhållande matcher och skapar väldigt många chanser. Defensiven är långt ifrån felfri och det gynnar bara detta spel, BLGM är ett mkt bra spel här men kryddar på det lite extra med ö 2.5 mål då jag tror på en riktigt underhållande match med många chanser åt båda hållen.

Statistik: 

På hemmaplan har Getafe raden 3-0-3 och målskillnad 12-7, ett målsnitt på 2-1
På bortaplan har Valencia raden 4-2-0 och målskillnad 16-9, ett målsnitt på ca 3-1.5

Getafe har spelat över 2.5 mål i 4/5 senaste totalt och 5/6 senaste hemmamatcherna.
Valencia har spelat över 2.5 mål i 8/11 senaste totalt och 4/7 senaste bortamatcherna.
Men, Valencia har gjort minst 2 mål själva framåt i 10/12 senaste bortamatcherna !!!
Så gör Getafe 1 mål så är jag övertygad om att detta spel sitter, och de snittar ju 2 på hemmaplan.

Inbördes möten här på arenan Coliseum Alfonso Perez har  6/8 senaste gått över 2.5 måls linan.
Och totalt mellan lagen har 4/5 senaste gött över linan.
Backar vi bandet ännu längre har 13/17 inbördes gått över linan, tänk om man spelat till oddset 1.75 på alla dom….

De 2 färskaste matcherna mellan lagen har slutat 2-2 och 2-2.

Utgångstipset landar på 1-2 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Getafe – Valencia 3/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades