Speltips: Dagens Bank Frölunda – Skellefteå 2/11

Frölunda – Skellefteå, Ishockey SHL

Matchen:

Här beger vi oss tillbaka till dom kalla svenska ishallarna i GBG, mitt kära Frölunda tar emot Skellefteå som verkar fått sand på skenorna sista veckan.
Två lag som kämpar i mitten av tabellen, två lag som borde ligga högre upp med det spelarmaterial de besitter.
Två lag som har en vass offensiv på pappret men inte får det att fungera fullt ut.
Hur bedömer man utgången i en sån här tillställning ? Jag lutar mig mot form och inbördes möten denna gång !
Här tänker jag spela att Frölunda vinner matchen inför ett fullsatt Scandinavium, inklusive övertid och straffar till fina 1.68. 

Frölunda ligger 7a i tabellen medan Skellefteå ligger 6a på samma poäng, endast målskillnad skiljer lagen åt i dagsläget.
Frölunda är seriens 4e bästa hemmalag med raden 4-2-0-2 medan Skellefteå är seriens 5e bästa bortalag med raden 3-0-1-2.
Det luktar jämn match lång väg och blir inte ett dugg förvånad om denna går till övertid.
Men lägg märke till att Frölunda har vunnit totalt denna säsong 9 av 11 hemmamatcher, med övertid inräknat och är urstarka hemma.
Skellefteå har spelat totalt 6 bortamatcher och vunnit 3 och förlorat 3, och på de 4 senaste har det kommit 3 förluster.
Formen är alltså helt suverän för Frölunda på hemmais medan Skellefteå har stora problem på bortaplan just nu.

Ska vi gräva oss lite djupare i denna “alla slår alla” serie och titta på inbördes möten så ser vi ett psykologiskt övertag för Frölunda.
Frölunda har vunnit 4 raka matcher mot Skellefteå där de 3 senaste har alla vunnits i förlängningen.
Kollar vi på hur matcherna slutat där Frölunda är hemmalaget så har de 3 raka segrar eller 6/8 och 9/12 segrar mot Skellefteå. 

Jag tror alltså på en jämn match där Frölunda drar längsta strået inför sjungande och dansande hemmafans.

Utgångstipset blir 3-2 !

Speltips: Frölunda Moneyline. (Seger inklusive förlängning och straffar)

Odds: 1.68

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Nordicbet

Lycka till om ni tar rygg !


Tipsa om Speltips: Dagens Bank Frölunda – Skellefteå 2/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades