Speltips: Dagens Bank Frankfurt – Leverkusen 25/11

Frankfurt – Leverkusen, Fotboll Bundesliga

Matchen:

Dags för lite tysk fotboll från Bundesliga och jag har valt att syna spelet BLGM i en förväntad offensiv och rolig match att se fram emot.
Det är tabell 7an Frankfurt hemma mot tabell 9an Leverkusen, två lag med målrika matcher i närminnet samt målrika inbördes möten.
Frankfurt har en fin hemmaform och har öst in mål på slutet, samtidigt läcker försvaret i jämna mellanrum och Leverkusen är inte laget man ska ge ytor !
Att något av lagen ska gå av planen mållöst känns inte så troligt och detta spel har jag riktigt bra magkänsla för.

Statistik:

Frankfurt har raden 5-4-3 och målskillnad 14-12 efter 12 omgångar.
På hemmaplan har de raden 2-1-2 och målskillnad 7-7 efter 5 matcher.
Leverkusen har raden 4-5-3 och målskillnad 25-18 efter 12 omgångar.
På bortaplan har de raden 1-2-3 och målskillnad 10-11 efter 6 matcher.

Tittar vi på inbördes möten så har BLGM spelet suttit i 4/5 senaste matcherna här på Commerzbank-Arena.
Inga nya skador att rapportera som kan påverka startelvorna.
Båda lagen är otroligt svårbesegrade för tillfället, Frankfurt har inte förlorat på 9 raka matcher.
Då har de vunnit 6 av dessa matcher !
Leverkusen vill inte vara sämre och har inte förlorat på 10 matcher och har vunnit 5 av dessa matcher.
Utgångstipset landar på 1-1 !

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Frankfurt – Leverkusen 25/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades