Speltips: Dagens Bank från VM 28/6

Torsdagens speltips och Dagens Bank kommer från VM och det är ifrån matchen Senegal – Colombia. Här spår många en målrik tillställning mellan två målrika lag såhär långt. Jag har Colombia som favoriter men hyser stor respekt för Senegal så jag kliver in på ett hörnspel istället.

Dagens Bank:

Gruppspelet sista match, allt eller inget för båda lagen. Senegal ligger 2a och Colombia ligger 3a. Det skiljer bara 1 poäng mellan lagen så vinnaren här går vidare. För Senegals del räcker det med X medan Colombia måste vinna. Jag tror på en öppen match med mycket spring och öppna ytor. Colombia såg fruktansvärt starka ut mot Polen men Senegal ska inte underskattas och räknas bort. Med tanke på matchbilden där Colombia måste ösa på framåt så kliver jag in på hörnmarknaden. Över 4.5 hörnor till Colombia ger 1.60 på LeoVegas och den känns bergssäker på förhand.

Senegal:

Ett speedigt Senegal står på 4 poäng efter 2 matcher. Resultaten har skrivits till 2-1 seger mot Polen och sist 2-2 mot Japan. Båda matcherna svängde fram och tillbaka med många chanser. Senegal har en klart intressant offensiv men deras defensiv lämnar STORA luckor emellanåt. Den 19-åriga ytterbacken Moussa Wague från bottenlagen Eupen i Belgien känns väldigt valpig på kanten. I dom 2 inledande matcherna har han hamnat på efterkälken flera ggr pga av sina offensiva löpningar. Titta bara på 2-1 målet mot Japan. Han är i samma höjd som anfallarna när han dunkar in målet och han är alltså back och det stod 1-1 då med 20 min kvar. Kollar ni på highlightsen från matchen så kommer Japan runt på hans kant om och om igen. Tror Colombia kommer utnyttja hans kant och han kommer ställas mot James Rodrigez eller Cuadrado. Ingen lätt uppgift för en 19 åring.

Colombia:

Ett tekniskt Colombia står på 3 poäng efter sina två matcher. I öppningsmatchen fick de rött kort och straff emot sig efter 2 minut. 0-1 i baken och 1 spelare mindre i 90 min, tack för den. trots det kämpade de bra mot Japan och matchen slutade med (bara) en 1-2 förlust. Trots decimerat manskap hela matchen så skapade dom 8 målchanser, 3 hörnor och gjorde 1 mål framåt genom Quintero.

Matchen efter fick James Rodrigez starta efter han återhämtat sig helt från sin skada. Och vilken energi laget fick mot Polen ! Polen öppnade bäst men ju längre matchen gick desto mera tog Colombia över matchbilden. 0-1 kom rättvist i min 40 och i andra kunde de ligga på kontringar och Falcao och Cuadrado drog ner rullgardinen för Polens VM äventyr med 2 mål i andra halvlek.
Nu finns det bara en sak som gäller och det är seger. Den kommer inte vara lätt att jobba hem mot ett starkt offensivt Senegal.
Med en matchbild där Colombia kommer vara det bollförande laget och Senegal kontrar så innebär det mycket tid på offensiv planhalva för Colombia. 
Längst fram finns den skottglada Falcao och på varsin kant om honom finns Rodrigez och Cuadrado som ofta utmanar sina motståndare ner mot hörnflaggan för inlägg.
Även dessa grabbar vet hur man laddar bössan och träffar mål.

Sammanfattning:

Senegal går vidare på kryss, Colombia måste vinna. Jag tror Colombia kommer äga det största bollinnehavet och skapa flest chanser i matchen. Minst 5 hörnor borde de skapa med dessa skottglada spelare + detta utgångsläge. Inget att förlora, de måste framåt helt enkelt ! I första halvlek mot Polen skapade Colombia 4 hörnor innan 0-1 målet kom. Tror på liknande scenario här och när Senegal lyfter laget så kommer det finnas massa ytor för Rodrigez och Cuadrado att jobba på längst kanterna.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

 Colombia har 2 snabba kantspelare som gillar att utmana.

 Senegal har väldigt svajigt försvarsspel längs kanterna med 2 unga killar.

 Colombia måste vinna matchen så de lär starta med högsta fart framåt direkt.

 Om Colombia får in ett tidigt 0-1 mål kan de bli mer defensiva och Senegal får ta över bollinnehavet.

Lycka till om ni ryggar Dagens Bank !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank från VM 28/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades