Speltips: Dagens Bank från Superettan 19/8

Söndagens speltips och även Dagens Bank kommer från Superettan. Det är serieledande Helsingborg som tar emot Landskrona i ett derby som försöker överleva nere i botten av tabellen. Helsingborg har mer än dubbelt så många poäng som Landskrona och även formen i ryggen. Avancemang till Allsvenskan står runt hörnet och här ska det vara stor skillnad på lagen ! Jag har ett spel till 1.70 som känns bra hela vägen in till benmärgen !

Dagens Bank:

Tabell 1an Helsingborg mot Landskrona på plats 17. Lite mera än halva serien är spelad och Helsingborg har chansen att göra ett litet ryck ner till Eskilstuna ligger på 3e platsen som innebär kval. Just nu leder de med 8p ner till 3an och hemma mot Landskrona ska de bara vinna. Ett par bra värvningar har gjorts och truppen är otroligt svårstoppad för dagen. Här väljer jag att spela Asian -1 Helsingborg till fina 1.70 hos 10BET. 3 Unit !

Helsingborg:

Serieledarna går som tåget och på hemmaplan har dom raden 7-0-1 och målskillnad 15-5 !
Med det är de ligans bästa hemmalag med bred marginal och enda förlusten var mot defensivt starka Eskilstuna. 
Till start kommer de med 5 raka segrar i Superettan och deras offensiv kör över det mesta som en ångvält. 
På dom 5 senaste matcherna har de gjort 13 mål och är självklart haglar poängen då. Det enda lilla orosmolnet är försvaret som slappat till sig på slutet och tappat in flera mål i slutet av matcherna. 
Sist ledde man med imponerande 1-4 borta mot Örgryte men tappade in 2 mål sista 3 minuterna och segern skrevs “bara” till 3-4. Men på hemmaplan radar de upp segrar och 7/8 vinster går inte att prata bort.
När man nu tar emot ett bottenlag ur form så kan jag inte tro att sviten ska brytas !

Landskrona: 

Laget ligger på plats 13 i bortaspelet med raden 2-1-5 och målskillnad 10-10. 
Dom 2 segrarna har kommit mot “bottenlagen” Jönköping och Gefle. Krysset kom senast mot jumbon Värnamo så man kan inte säga att Landskrona rosat marknaden på bortaplan direkt. 
5 förluster på resande fot och då har de fortfarande inte mött dom 2 bästa lagen i serien. 
Till start kommer de med riktigt dålig form och på dom 7 senaste matcherna har dom 1-1-5. Vinsten var hemma mot nästjumbon Gefle och krysset mot jumbon Värnamo. 
Total kaos i klubben och ingenting studsar deras väg för tillfället. Att trenden ska vända mot serieledarna på bortaplan känns väldigt ologiskt och här blir det att träna försvarsspel i 90 minuter ! 

Tabellen hittills: 

Helsingborgs hemmamatcher i år:


Här ser ni hur hemmastarka Helsingborg varit denna säsong. 
Förlusten hemma mot Amager var en träningsmatch. 

Landskronas bortamatcher denna säsong: 


Här ser ni Landskronas bortamatcher och förutom 2 matcher har de haft väldiga problem med målskörden.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Helsingborg har vunnit 7/8 hemmamatcher denna säsong.

Landskrona har förlorat 5/8 bortamatcher denna säsong. 

Helsingborg kommer med 5 raka segrar i ligan. 

Landskrona har bedrövlig form med 5 förluster på sista 7 matcherna. 

⚠️ H2H, Landskrona har haft lätt för Helsingborg genom åren och bara förlorat 2 av de 10 senaste mötena.
Visserligen är det väldigt gammal fakta och Helsingborg ser starkare ut än på väldigt länge. 

Lycka till om ni ryggar Dagens Bank !
Utgångstipset skrivs till 2-0 !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank från Superettan 19/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades