Speltips: Dagens Bank från PL 03/11

Lördagens speltips kommer från engelska PL och det är i mötet mellan nästjumbon Newcastle på plats 19 och tabell 7an Watford.
Här lutar jag mig åt lagens form och där skiljer det oceaner mellan lagen. Ett fint spel som ger oddset 2.0 och har inte förlorats en enda gång denna säsong när man spelat emot Newcastle ! 

Speltips: 

Newcastle mot Watford, det låter kanske inte som det mest sexiga mötet i PL som man ser fram emot. Och nej, det är ingen match jag kommer titta på direkt. 
Men det finns bra spelvärde i matchen och när hemmalaget Newcastle har 0 segrar efter 10 omgångar och Watford trummar på så är det bara att ta rygg på bortalaget. 
Newcastle som är ligans sämsta hemmalag hittills mot ett Watford som hittat tillbaka till sin fina form man hade inledningsvis. Detta kan väl bara sluta på ett sätt ?
Här spelar jag Watford Asian 0 till @2.0 på 10Bet. (Pengarna tillbaka på kryss) 

Newcastle: 

Laget ligger delad sist och ligger endast för Huddersfield på målskillnad. 
Man har raden 0-3-7 och målskillnad 6-14. -8 mål och med 6 mål framåt är man ligans nästsämsta lag på att göra mål. 
Man har alltså inte vunnit en enda match denna säsong trots att man mött flera lag från undre halvan av tabellen. 
Till start kommer man med med sviten av att blivit nollade i 4/5 senaste ligamatcherna. 
Då har man ändå mött Southampton, Brighton, Leicester och Crystal Palace. Inte direkt de tuffast lagen att möta. 
På hemmaplan har man raden 0-0-5 och målskillnad 3-9. Mmm det är inget som skrämmer Watford som idag kommer med vind i seglen !

Watford: 

Laget ligger lite överraskade på en fin 7e plats i tabellen. 
Man inledde säsongen med att vinna 4 raka matcher innan man gick på pumpen av Man United. Där gick luften ur lite och en negativ svit inledes. 
De kommande 5 matcherna innehöll 3 förluster och 2 kryss. 
Sedan gick anfallaren Troy Deeney sönder och har missat dom 2 senaste matcherna. Men i hans frånvaro har den 22 åriga talangen Isaac Success från Nigeria fått chansen. 
Den vindsnabbe ynglingen har tagit chansen och gjorde även mål i förra matchen.
Sedan Troy gick sönder så har Watford vänt på formen och har tagit 2 raka segrar och hållit nollan i båda. 
2-0 borta mot svårslagna Wolves och sist 3-0 hemma mot Huddersfield. 
På bortaplan har man raden 2-1-1 och målskillnad 6-4. Enda förlusten kom mot Arsenal med 2-0 och inget att snacka om. Men det stod 0-0 ända fram till min 82 så all credit till Watford trots förlusten. 
Formen är tillbaka, offensivt ser det bra ut och försvaret har spikat igen. Klart de ska ha toppchans till poäng mot ett Newcastle på 0 segrar !

Inbördes möten: 


Som ni ser har Watford faktiskt vunnit 5 raka inbördes möten med Newcastle och har ett litet psykologiskt övertag. 

Lagens matcher denna säsong: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Newcastle har vunnit 0 / 10 matcher denna säsong. 

✅ Newcastle har blivit nollade i 4/5 senaste matcherna.

✅ Newcastle har gjort näst-minst mål av alla lag. 

✅ Watford har gjort mer än dubbelt så många mål som Newcastle.

✅ Watford har efter en dipp vunnit 2 raka matcher på ett imponerande sätt. 

✅ Watford har vunnit 5 raka inbördes möten.

⚠️ Lagkapten Troy Deeney ser ut att missa matchen. Visst laget har lyft sig sedan han skada sig men det är en vinnarskalle och absolut en spelare man vill ha med på plan. 

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank från PL 03/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades