Speltips: Dagens Bank från hockeyallsvenskan 12/12

Onsdagens speltips och Dagens Bank kommer från hockeyallsvenskan och det är topplaget Västerås som tar emot det svajiga mittenlaget Björklöven. 
Västerås fortsätter slakta medan Björklöven svajar från match till match. 
Detta kan väl bara sluta på ett sätt ?

Dagens Bank:

27 omgångar är spelade av hockeyallsvenskan och man har passerat hälften av alla matcher som ska spelas. 
Vi hittar nu Västerås på en fin 3e plats dit dom klättrat efter en svag säsongsinledning. Nu ångar de på och krossar nästan alla lag de möter. Nu tar de emot Björklöven som kan blanda topprestationer med riktiga bottennapp. Västerås har vunnit 10/11 senaste matcherna, enda förlusten var just mot Björklöven (5-4 på bortaplan) och nu är det dags för revansch ! 
Jag spelar den raka 1an till höga 2.05 på Nordicbet och investerar 5 Units.

Västerås: 

Laget ligger 3a i tabellen med raden 12-2-3-7 och målskillnad 82-61. 
De har sin absolut styrka på hemmaplan där de har raden 10-1-2-1 och målskillnad 51-30 ! De har alltså vunnit 10/14 matcher efter full tid och endast en enda förlust efter 50 min. Otroligt starkt !
Till start kommer de med en enorm formtopp. De har vunnit 10/11 senaste matcherna och de 4st senaste matcherna har de vunnit med minst 2 måls marginal trots att de mött starka som Oskarshamn och Karlskrona. 
På hemmaplan kommer man med 9 raka segrar, 8 raka inom full tid och försvarsspelet har varit grymt. 11 insläppta mål på senaste 8 hemmamatcherna, riktigt bra !
Nu ska man ta emot Björklöven som är ligans sämsta bortalag och har gjort minst mål !
Chanserna till 3 poäng ser ut att vara väldigt goda. 

Björklöven:

Laget ligger 8a i tabellen och har den sista slutspelplatsen med bara 3 poängs marginal ner till SSK. 
Man har raden 9-4-2-12 och målskillnad 66-71. 
Man är faktiskt ligans 5e bästa hemmaplan, men på bortaplan är de ligans sämsta. (med några matcher mindre spelade så de kan klättra) 
Men på bortaplan har de raden 1-3-0-7 och målskillnad 19-29. 
Det är rent bedrövligt faktiskt och den enda 3 poängaren kom just mot detta Västerås. (0-2 för 2 månader sedan när Västerås inte hade denna form) 
Till start kommer man med ganska dunkel form. Man gör mycket mål men släpper in alldeles för mycket också. 
Men segrarna kommer på hemmaplan medan förlusterna kommer på bortaplan. 
Formen på bortais ? 5/6 senaste är förluster och ska nu ta emot formstarka Västerås. Nä jag tror lagens form och hemmalagets revanschlust avgör !

Västerås 10 senaste hemmamatcher:

Här ser ni vilken otrolig form de har på hemmais.

Björklövens 10 senaste bortamatcher:

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ VIK är ligans formstarkaste lag med vinster i 9/10 senaste matcherna.

✅ VIK är ligans näst bästa hemmalag.

✅ Björklöven är ligans sämsta bortalag. (med färre matcher spelade)

✅ VIK söker revansch från förra mötet som de förlorade här med 0-2 trots man dominerade och vann skotten med 35-21. 

⚠️ Björklöven verkar trivas mot VIK. Man har vunnit 4/5 senaste mötena och är ganska oberäkneliga från match till match. 

Speltips: Västerås 1a

Odds: 2.05
 
Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Nordicbet
100 % upp till 1000 kr
+250 kr riskfritt
+200 kr riskfritt varje vecka på SHL


Units: 5 / 10


Lycka till om ni ryggar Dagens Bank !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank från hockeyallsvenskan 12/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades