Speltips: Dagens Bank från Frankrike 13/4

Dagens Bank och speltips är en riktig guldklimp från Frankrike och Ligue 2. Jag kan verkligen inte förstå oddset som Betfinal dukar upp till mig här. Det är ett helt suveränt hemmalag som ställs mot ett iskall bortalag. 
Att hemmalaget har dubbelt så många poäng som bortalaget vittnar om en sak, bolagen är helt fel ute på väldigt tunn is om inga plötsliga skador uppstår innan matchstart !

Matchen:

Detta är mötet mellan tabell 3an AC Ajaccio och Nancy på plats 18. Det skiljer hela 31 poäng mellan lagen och det säger väl det mesta redan där ? Här tror jag hemmalaget kommer vinna matchen och med den form de befinner sig i kan jag inte förstå varför oddset är så högt ! Den raka 1an står i 2.03 men jag tänker sänka risken och spela lite mera safe istället.
Jag har valt att klicka i oddset Asian -0.25 vilket innebär halva insatsen tillbaka om det skräller och blir ett X här ikväll. 

Men allting talar för en komfortabel hemmaseger och lagets stekheta skyttekung Gimbert har gjort mål i 4/5 och 7/10 senaste matcherna. 
Lagets andra skyttekung Nouri har varit borta 3 matcher men hoppade in senaste matchen med 30 min kvar och har fått sig en genomkörare inför denna match.
Jag anar gasen i botten och och bottenlaget Nancy borde få stora problem att hänga med ikväll !

AC Ajaccio: 

Laget ligger 2a i hemmatabellen med raden 12-1-3 och imponerande målskillnaden 30-16, + 14.
Här på hemmaplan är de otroligt starka och radar upp segrarna. Till start ikväll kommer de med 5 raka segrar och har vunnit 7/8 senaste inför hemmafansen. 
Just nu ligger de 4 poäng bakom Nimes som har sista platsen som innebär direktuppflyttning till Ligue 1. En plats som är värd otroligt mycket pengar och blir ett stort lyft ekonomiskt för alla klubbar som tar steget upp. 
Med bara 6 omgångar kvar är det bara att fortsätta plocka 3 poängare som gäller om man ska ha chans på att gå upp. Nu möter de ett bottenlag så spelarna kommer nog gå ut med blodad tand för 6e raka segern.
Spelarna vet vad som finns framför dom om de lyckas, de får dansa på den stora scenen med PSG och de andra stora så här lär de vara förberedda !

Nancy: 

Laget ligger på plats 18 även i bortaspelet med raden 2-5-9 och blygsamma målskillnaden 10-22, -12. 
Laget snittar bara 0.6 mål framåt och idag ska de spela mot ett av ligans målrikaste lag som snittar 1.9 mål framåt på hemmaplan. 
Nancy har väldiga problem med formen och är indragna i nedflyttningsstriden och har bara 1 poäng ner till lagen som åker ur. 
De kommer med formraden 2-2-6 sista 10 matcherna och endast gjort 2 mål framåt sista 6 matcherna. De räcker verkligen inte till i denna liga och mest troligen får de stryk även idag. 

Lagens hemma och borta form:

Ja som ni ser är det väldigt grönt när Ajaccio har hemmamatcher och Nancys rad är väldigt röd när de spelar borta.

Inbördes möten: 

En röd tråd när man tittar på inbördes möten är att bortalaget aldrig vinner. De har mötts totalt 17 ggr och aldrig har bortalaget åkt hem med 3 poäng. 
Dom 2 färskaste matcherna från Stade François Coty har slutat med hemmasegrarna 2-0 och 2-1. 

ALLT ALLT verkligen ALLT pekar på hemmaseger ikväll, men tar det säkra före det osäkra med Asian -0.25 spelet för oddset är tillräckligt högt ändå.
Spelet blir ännu bättre när man tänker på att Nancy snittar 0.6 mål framåt men Ajaccio har bara blivit nollade denna säsong av serieledande Reims.
Fredag den 13e idag, men ska vi förlora pengarna ikväll så ska det till en riktig dunderskräll !

Utgångstipset skrivs till 1-0, 2-0 !

Lycka till om du tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank från Frankrike 13/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades