Speltips: Dagens Bank – Fotbollsdubbel 31/1

Dagens Bank och speltips är en fotbollsdubbel från Premier League och från Belgiska Cupen. Jag har hittat 2 lågoddsare som jag tror stenhårt på och total oddset 2.15 känns riktigt bra !
Egentligen är jag sugen på att höja spelen ett snäpp till och spela singlar, men jag drar ner oddset ett snäpp och gör en dubbel istället. 

Matcherna:

Southampton – Brighton 20.45

Southampton på plats 18 tar emot Brighton tar emot 16. Det är ett klassiskt bottenmöte i Premier League och här står mycket på spel. Inför säsongen kunde ingen tro att Southampton skulle ligga såhär långt ner men att Brighton ligger där de gör är ingen skräll. Trots tabell läget för laget så håller jag Southampton som stora favoriter i denna match. De försöker spela en offensiv fotboll med mycket spel på kanterna. De har spelat upp sig på slutet och har 2 vinster och 2 kryss på de sista 4 matcherna. Försvaret har vässat sig och jag tror inte Brighton får det lätt här. Men jag har valt att syna spelet över 5.5 hörnor till hemmalaget. Oddset 1.50 är inte rekordhögt men spelet har suttit i 10/13 hemmamatcher i år, och då har de mött ett par storlag också. 

Jag ser framför mig en matchbild där Southampton trycker ner Brighton i skorna och dominerar spelet inför hemmafansen. Trots att Brighton är ett bottenlag så är det inga storlag som har utklassat dom alls denna säsong. Brighton har spelar 14 bortamatcher och INGET lag har lyckats göra 3 mål eller mer på dom. De håller siffrorna nere vilket gynnar hörnorna då motståndaren måste fortsätta framåt för att “döda” matchen. 
Southampton snittar 6.9 hörnor på hemmaplan och ska nu alltså möta ett lågt försvarande Brighton. Hörnfest att vänta !

St. Liege – Club Brugge

St. Liege på plats 10 i tabellen tar emot serieledande Club Brugge. Det är två klassiska lag som möts och det är semifinal i cupen. Båda lagen har spelat väldigt målrika matcher på slutet och därför kommer jag syna målspelet igen. Jag har valt Asian över 2.0 mål till oddset 1.43. Blir det 3 mål eller mer så vinner vi, blir det 2 mål så stryks spelet och insatsen tillbaka.
St. Liege har fulltständigt blommat ut målmässigt senaste 10 omgångarna. Det har blivit MINST 2 mål i 9/10 senaste och minst 3 mål i 7/10 senaste matcherna. Tittar vi bara på dom 5 senaste matcherna har de slutat 1-2, 3-1, 3-2, 1-2, 3-3. Det är inga dåliga siffror 😀 St. Lieges målsnitt på hemmaplan är 2.75 mål i år i ligan. 

Club Brugge är Belgiens målrikaste lag framåt och det vet alla. Det var en liten chock när de senast blev nollade på bortaplan men det var också mot Gent som bara snittar 0.4 mål insläppta.
Under säsongens gång har annars Brugge gjort 21 mål på 12 bortamatcher ett totalsnitt på 3.0 i sina bortamatcher.
Brugge är ett extremt målrikt lag och backar vi bandet så har 24/26 senaste matcherna blivit minst 2 mål i. Tittar vi på mera färska matcher så har 13/13 blivit minst 2 mål i och 12/13 senaste är minst 3 mål i !
Detta är alltså två lag som extremt sällan spelar under 2 mål i sina matcher så jag känner mig väldigt säker på denna. Men för att förtydliga detta lite till så kollar vi även på inbördes möten. 

Inbördes möten:

På dom 10 senaste mötena har det blivit minst 2 mål i 9/10.
I dessa matcher har 8/10 blivit minst 3 mål i.
De 5 senaste matcherna mellan lagen har slutat 1-2 Liege, 2-1 Brugge, 2-2, 3-0 Brugge och sist 4-0 Brugge. 

Jag tycker vi avslutar denna månad med en vinst tillsammans och jobbar in dessa spel !

 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank – Fotbollsdubbel 31/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades