Speltips: Dagens Bank, Fotboll Göteborg – Djurgården 11/9

Göteborg – Djurgården, Allsvenskan

Matchen: Ett hett möte har vi framför oss här då tabell 9an GBG tar emot tabell 2an Djurgården.
2 st lag som inför säsongen skulle vara med och slåss om guldet så GBGs tabellplacering är en stor besvikelse för fansen såhär långt. 

Trots GBGs tabellplacering så får detta ses som ett stormöte och här kommer det vara 2 lag som vill brösta upp sig och spänna musklerna inför slutspurten av ligan. 
Därför tror jag detta möte kommer bli en ganska ful match och domaren kommer vifta med ostskivan flera gånger innan han till slut blåser av. 
Mitt spel är att det blir minst 4 st kort i matchen, vilket är en ganska låg lina när 2 st större lag möts där det står mycket på spel.

GBG har gått över denna linan i 4/4 senaste matcherna och det märks att frustrationen från de sämre resultaten tar ut sin rätt i det fulare spelet istället. 
På de 4 senaste hemmamatcherna har de gått över linan 3 ggr med antal kort 5, 5, 1, 5 st kort. 

Djurgården har gått över denna linan i 7/8 senaste matcherna, enda gången den missades va med 3st kort mot Norrköping.
I dessa 8 matcher har det blivit totalt 8, 6, 3, 7, 5, 5, 4, 4 st kort.

Jag tror det kan smälla på ganska bra här och tror det blir minst 4 st kort i matchen, blir inte ett dugg förvånad om det röda kommer upp också. 

Speltips: Över 3.5 kort i matchen

Odds: 1,85

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Fotboll Göteborg – Djurgården 11/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades