Speltips: Dagens Bank Fotboll Finland 4/7

Onsdagens speltips och Dagens Bank kommer från vårat finska grannland. 
Det är lite fotboll som ska spelas mellan Mariehamn och Honka, två målrika lag och här tycker jag dagens bästa odds har hittats på Bethard !

Dagens Bank: 

I en släpande tabell är detta tabell 9an Mariehamn som tar emot tabell 5an och nykomlingen Honka. 
Två lag som har väldigt bra målsnitt denna säsong och Honka är laget som överraskat mest denna säsong. 
Ett Mariehamn som slutade 5a förra året mot en kaxig och offensiv nykomling, jag tycker det är upplagt för favoritspelet BLGM och Bethard erbjuder högst odds i skrivande stund till fina 1.76 !

Mariehamn: 

Laget ligger 9a i tabellen med raden 4-3-10 och målskillnad 21-34 efter sina 17 matcher. På hemmaplan har de raden 3-1-5 och målskillnad 14-18. Det ger ett enormt målsnitt på 1.55 mål framåt och 2.0 mål bakåt !!! 
Laget har inte alls kunnat följa upp förra säsongens fina slutplacering och är inne i en tung svacka nu. 
På dom 5 senaste matcherna har de 4 förluster och endast 2 segrar på senaste 10 omgångarna.
Men trots förlusterna så fungerar offensiven helt okej. De har bara blivit nollade i 2 av dom 15 senaste omgångarna och visst kommer de få chanser mot denna offensiva nykomling som sällan håller tätt bakåt.

Honka: 

Laget ligger just nu på plats 5 men med 1-2 matcher mindre spelade mot konkurrenterna över. 
Totalt har de raden 6-8-2 och målskillnad 26-20 ! En nykomling som alltså bara förlorat 2 matcher denna säsong och då var ena förlusten borta mot serieledarna. Den matchen ledde Honka men fick 2 röda kort och tappade allt till en 3-2 förlust efter 3 mål slutet av Helsingfors. Annars har de förvånat många denna säsong men de spelar alldeles för många kryss för att  kunna utmana om titeln. 
Nu har de bra form och kommer med 3 vinster sista 4 matcherna och det har blivit en del målfester på slutet.
Annars har de raden 2-4-2 och målskillnad 10-11 på bortaplan. Det ger en målskillnad på 1.25 mål framåt och 1.37 mål bakåt. 
Honka är små favoriter och har väldigt bra målform men bara hållit nollan i 2 av 16 matcher så visst luktar det BLGM lång väg här !

Målform: 

Som ni ser har Mariehamn spelat BLGM i 7/10 senaste matcherna och Honka i 9/10 senaste.
Fördel Honka pga formen men Mariehamn ska inte underskattas på hemmaplan !

Inbördes möten: 

Lagen har mötts många gånger genom åren. Så här ser lagens 13 senaste möten ut och spelet BLGM har suttit i 13/13 matcher ! Tydlig tendens på att lagen gillar att möta varandra och idag hoppas vi sviten förlängs.

Förra mötet denna säsong: 

Lagen har redan mötts en gång denna säsong och då slutade mötet 1-1 med mersmak. 
Här ser ni lite siffror från en matchen som vittnar om två offensiva lag när de möts.
14-13 i målchanser
8-8 skott på mål
6-5 skott utanför
12-7 hörnor
Detta är galna siffror och liknar denna match förra så blir jag extremt förvånad om detta spel inte sitter med marginal !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Spelet har suttit i 13 raka inbördes matcher. 

✅ Honka har spelat BLGM i 6/8 bortamatcher i år. 

✅ Mariehamn har spelat BLGM i 7/9 hemmamatcher. (Endast nollade av serieledarna)

✅ Lagens förra möte i år va rena rama Wilda Western med målchanser åt båda hållen.

✅ Alla offensiva spelare som toppar båda lagens interna skytteligor finns tillgängliga.

⚠ Jag hittar faktiskt ingenting som talar emot detta spel. Visst kan allt ske men jag ser inget negativt som bör påverka chanserna här.  

Lycka till om du tar rygg ! 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Fotboll Finland 4/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades