Speltips: Dagens Bank Fotboll England 21/3

Dagens Bank och speltips hittas i England fotboll och i League Two. Det är ett mittenlag som tar emot ett topplag, här tänker jag spela på BLGM för båda lagen är i kanonform målmässigt !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 12an Crawley Town och tabell 4an Wycombe. Två lag som slåss om att nå en eventuell uppflyttning till League One med 9 omgångar kvar. 
Crawley ligger 7p bakom Lincoln som har sista kvalplatsen och behöver fortsätta med sin fina hemmaform om de ska ha möjlighet att komma ikapp. 
Wycombe ligger 4a pga sämre målskillnad men har en match mindre spelad än Notts County som har sista platsen för direktuppflyttning. Så minst 1 poäng här innebär att de tar över 3e platsen och en uppflyttning innebär som alla vet extra pengar och ett lyft för klubben sportsligt. Lagen har väldigt bra offensivt målsnitt sista tiden och det tänker jag ta till vara på och spelar BLGM till höga oddset 1.86 hos RoyRichie !

Crawley Town: 

Laget har hemmaraden 8-3-7 och målskillnad 22-17 efter 18 hemmamatcher. Det ger ett målsnitt på 1.2 mål framåt och 1 mål insläppt på hemmaplan.
Men dom låga offensiva siffrorna är faktiskt från början av säsongen och har senaste 10 omgångarna verkligen växlat upp och jobbat hem 7 segrar ! 
Med ett starkt självförtroende med segrar i 6/8 senaste matcherna och en kvalplats framför näsan tror jag verkligen de kommer kämpa in ett mål idag med.  

Wycombe:

Laget har borta raden 9-5-4 och målskillnad 30-22 efter sina 18 bortamatcher. Det ger ett målsnitt på 1.7 mål framåt och 1.2 mål insläppta på bortaplan. 
Wycombe är faktiskt seriens näst bästa bortalag och formen de har speglar verkligen deras tabellplacering. De har faktiskt vunnit 5/6 senaste bortamatcherna och den mest imponerande var 2-3 segern borta mot tabell 2an Luton. Nu har de chansen att ta över 3e platsen i tabellen och kommer såklart mosa på framåt som de alltid gör på bortaplan. (De är laget som gjort näst mest mål av alla i ligan på bortaplan) 

Statistik och målform: 

På dom 10 senaste hemmamatcherna har Crawley raden 7-1-2 med målskillnad 18-9 och kalasform. 
På dom 10 senaste bortamatcherna har Wycombe raden 5-2-3 och målskillnad 16-12 och riktigt bra form för dagen. 

Sist lagen möttes slutade det 4-0 till Wycome på hemmaplan, matchen innan dess vann Crawley med 1-2 på bortaplan.

Eftersom båda lagen har viktiga poäng att spela om så tror jag detta slutar 1-1 eller 1-2 ! 

Lycka till om du tar rygg på Dagens bank i Fotboll från England!!

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Fotboll England 21/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades