Speltips: Dagens Bank Fotboll Danmark 9/4

Dagens Bank och speltips hittas i danska Superliga. Här möts 2 storklubbar av rang i Danmark och här kommer det bjudas på underhållning. 
Både Midtjylland och Köpenhamn har en sak gemensamt, de öser in mål och deras inbördes statistik är enorm ! Här har jag hittat 2 spel som lockar mycket och skickar in degen direkt.

Matchen: 

Tabell 2an Midtjylland tar emot FC Köpenhamn som ligger 4a just nu. Midtjylland jagar 1a platsen som innebär CL kval medan Köpenhamn just nu ligger på platsen som tar dom till EL slutspel. Men avancerar dom en placering till så kommer de upp på platsen som tar dom till EL kvalet direkt. Två lag med stora ambition i år och när dessa lag möts så slår det oftast gnistor. 
Försvarsspelet läggs åt sidan och det är fullt fokus på att göra så mycket mål som möjligt. Jag synar över 2.5 mål totalt till 1.76 och även BLGM till 1.64 hos 10Bet !

Midtjylland:

Laget har hemmaraden 11-1-1 och målskillnad 36-14 efter 13 omgångar. Det ger ett målsnitt på 2.57 mål framåt och 1 mål bakåt. 
11 segrar på 13 matcher säger det mesta, det enda laget som besegrat dom är suveräna Bröndby. 
Inför dansande hemmafans är de annars svårslagna och det bjuds på målfester varje omgång. De räds inte att förlita sig på sin offensiv och de har haft ledningen i halvlek i 9/10 senaste hemmamatcherna i ligan. 
Förväntar mig samma vinnarinstinkt idag och blir inte alls förvånad om det ramlat in ett par mål redan i halvlek. 

Köpenhamn: 

Laget har bortaraden 5-2-6 och målskillnad 17-17. Det ger ett målsnitt på 1.3 mål framåt och 1.3 mål bakåt. 
Efter en ganska mörk säsong med bortaspelet så gjorde julledigheten dom gott. Efter ligan drog igår igen börja de med 1 förlust (mot just Midtjylland) och nu har de jobbat hem 3 raka segrar på bortaplan. 
Så det mest talas för Midtjylland här, det som talar för Köpenhamn är deras inbördes möten där de vunnit 6/8 senaste mötena mot Midtjylland och gör alltid mål på dom. 

Inbördes möten: 

En bild säger mera än 1000 ord sägs det så jag bifogar bild på deras senaste 7 möten istället.

Som ni ser så har BLGM, över 2.5 mål och över 3.5 mål suttit i 7/7 senaste mötena mellan lagen. 
Det är ju helt galna målfester och med såhär mycket på spel för lagen så är det bara framåt som gäller ! 

Utgångstipset sätts till 2-1, 2-2. 

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Fotboll Danmark 9/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades