Speltips: Dagens Bank Fotboll 27/3

Dagens Bank och speltips är fotboll som kommer från England och det är Eastleigh som tar emot Dover från Vanarama National League som ska fixa festen åt mig ! 10 raka singlar har suttit och här går vi för 11e raka !

Matchen: 

Detta är mötet mellan Eastleigh på plats 16 och Dover på plats 7 i tabellen. Med 7-8 omgångar kvar att spela så har dessa två lag helt olika mål att uppnå. Hemmalaget ligger 6p från nedflyttning med 1 match mindre spelad. De är absolut inte safe än men samtidigt så är 6 poäng inte något de jagande bottenlagen skramlar ihop hur lätt som helst heller på 7 omgångar. De har inga mål att uppnå uppåt i tabellen utan kan endast titta neråt och försöka att inte tappa poäng mot dom lagen.Bortalaget Dover ligger på sista “kvartsfinal” platsen och tänker såklart inte släppa den mot ett avhängt mitten/bottengäng. Dover är också bara 3 poäng ifrån att kliva upp på “semifinal” plats och det är ju en enorm morot för spelarna att sträva efter ikväll. 
Form, grundkapacitet, motivationsfaktorn och inbördes möten pekar allt på samma sak. Dover kommer vinna eller få sämst ett X med sig ! Därför spelar jag Asian 0 Dover till fina oddset 1.81 hos 10Bet !

Eastleigh: 

Laget ligger på plats 16 i hemmatabellen med raden 5-10-4 och målskillnad 30-29, +1 mål. 
Som ni ser så spelar laget väldigt många X på hemmaplan och är svårslagna samtidigt som de inte vinner ofta heller. I början av säsongen såg det okej ut men sista tiden har de tappat allt. 
Tittar vi på dom senaste 17 hemmamatcherna så har de bara 3 segrar i alla sammanhang och dessutom blivit nollade i 3 raka. Laget kommer dessutom med 7 raka matcher totalt utan vinst så självförtroendet är nog inte på topp i truppen heller !

Dover: 

Laget ligger 5a i borta tabellen med raden 7-8-4 med målskillnad 24-19, +5 mål. 
De har endast 4 förluster och är väldigt svårslagna. Med den siffran är de laget som förlorar näst minst matcher på bortaplan och det är en grym prestation ! Laget ligger alltså på sista slutspelsplatsen och nosar på en semifinalplats. Spelarna måste vara supertaggade inför denna uppgift och en förlust får ses som ett stort bakslag. Med en defensiv form som säger : 4 raka nollor och 3 segrar på sista 4 matcherna så talar det mest för att segern ligger nära till hands ikväll. Tänk då också på att hemmalaget Eastleigh har gjort NOLL mål sista 3 hemmamatcherna. 

Inbördes möten: Jag bifogar 2 st bilder så ni ser själva.

Som ni ser så har Dover VUNNIT 6/7 senaste inbördes och har det psykologiska övertaget här. 

Här ser ni dom senaste 10 matcherna med Eastleigh som hemmalag.
Och Dover har skrämmande imponerande vunnit 3 raka och 8/10 bortamatcher !

Säger det igen: Grundkapacitet, form, motivation och inbördes möten pekar mot en bortaseger. 
Nu väljer jag Asian 0 så skulle matchen sluta X så får jag hela insatsen tillbaka. 

Lycka till om ni tar rygg och här trycker jag till lite extra, magkänslan är RIKTIGT stark här !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Fotboll 27/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades