Speltips: Dagens Bank, Fotboll Tyskland 12/2

Gårdagen var som en riktig käftsmäll. I mitt speltips igår så spelade jag BLGM+över 2.5mål+Isaac Thelin målskytt. Match slutar 1-1 och Isaac Thelin missar en straff, snacka om små marginaler från jackpot !
Är grymt nöjd med hur jag läste matchbilden och Isaac chanser att måla men hade oturen med mig. Att missa en perfekt rek pga en straffmiss suger verkligen.
Men det är bara att bita ihop och gå vidare med detta fina spel.
Dagens speltips och Dagens Bank hittas i en lägre division i Tyskland. Det är fotboll från Regionalliga North som ska ge oss revansch ikväll.

Matchen: 

Här har jag valt matchen mellan tabell 11an Braunschweig och tabell 5an St.Pauli. Det är två väldigt målrika lag och här tänker jag syna målspelet BLGM. 
Just i skrivande stund är det Scandibet som har det högsta oddset och spänner musklerna åter igen mot övriga bolag. Oddset är 1.66 hos Scandibet, 1.62 hos starka Betfinal och 1.57 hos Unibet. 
Det är ett hemmalag som snittar nästan 2 mål framåt och ett bortalag som snittar nästan 3 mål framåt. Hur denna match INTE ska sluta BLGM har jag svårt att se. 
Här höjer jag insatsen och känner mig riktigt nöjd med spelet !

Braunschweig:

Hemmalaget blandar o ger på hemmaplan och efter 10 matcher har de raden 4-2-4 och målskillnad 18-17. Det ett galet målsnitt på 1.8 mål framåt och 1.7 mål bakåt. 
Tittar vi på hur lagets 10 senaste matcher sett ut så har spelet BLGM suttit i 9/10 senaste. Det är alltså 90% vinst på detta spel sista tiden när de spelat. Ett otroligt gott tecken och vi hoppas ju såklart att det ska fortsätta så. Nu tar de emot seriens målrikaste bortalag och ja, det mesta talar ju för att Braunschweig kommer släppa in minst 1 mål i denna match också. 

St.Pauli:

Bortalaget har visat upp en otrolig offensiv på bortaplan och efter 8 matcher har de raden 4-1-3 och målskillnad enorma 21-11. Det ger ett målsnitt på 2.6 mål framåt och 1.4 mål bakåt. 
Tittar vi på hur laget spelat på slutet så har BLGM suttit i 9/10 senaste matcherna också. Det är även här 90% vinst på detta spel när St.Pauli spelat på slutet. 
Seriens målrikaste lag med försvarsproblem kommer alltså möta ett hemmalag som snittar 1.8 mål framåt. Det är verkligen uppdukat för BLGM här !

Form & Inbördes. Bifogar bild så ni kan se med egna ögon.

Här ser ni lagens 10 senaste matcher samt deras 5 senaste inbördes där BLGM suttit i 4/5 senaste.
Har svårt att se denna match bli målsnål och sätter utgångstipset till 2-1 eller 1-2. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Fotboll Tyskland 12/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades