Speltips: Dagens Bank. Elfenbenskusten – Gabon Fotboll VM-Kval Afrika 5/9

Elfenbenskusten – Gabon

Matchen: Här möts storfavoriten Elfenbenskusten hemma mot bedrövliga Gabon och här har jag hittat ett odds som skulle kunna kallas för guldkorn !
Båda lagen har spelat 3 matcher i detta gruppspel och Elfenbenskusten leder tabellen med raden 
2-1-0 och målskillnad 6-1.

Gabon ligger 3a och näst sist med raden 0-2-1 och målskillnad 0-3.
Japp ni läste rätt, Gabon har spelat 3 matcher och gjort 0 mål framåt, så dåliga är detta lag !

Elfenbenskusten har bara spelat 1 hemmamatch och det var mot Mali, den slutade 3-1 och Elfenbenskusten rivstartade och gjorde alla målet i första halvlek innan de drog ner tempot. 
Dessa lag har mötts 3 ggr under 1,5 år tillbaka och Elfenbenskusten har vunnit samtliga 3 med siffrorna 4-1, 2-1, 3-0.
Det ska även sägas att 3-0 seger var för bara 3 dagar sedan och på bortaplan mot Gabon, ikväll spelar de alltså hemma och visst ska de klara av att göra 2 mål !

Elfenbenskusten innehåller en del kända profiler från toppfotbollen i Europa och startar med spelare som S. Aurier, E. Bailly, Gervinho, S.Kalou och A.Traore i elvan.
Detta borde bli spel mot ett mål i 90 min och ja, det borde bli typ 2-0,3-0,4-0 innan domaren blåser av. 

Speltips: Över 1.5 mål till Elfenbenskusten

Odds: 1.71

Spelstopp: 19.30

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank. Elfenbenskusten – Gabon Fotboll VM-Kval Afrika 5/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades