Speltips: Dagens Bank, Dortmund – B.Mönchengladbach 23/9

Dortmund – B.Mönchengladbach, Fotboll Bundesliga

Motivering: Äntligen lördag och idag tar vi minibussen ner till Tyskland för att beskåda Dortmund dansa hem 3 poäng inför den mäktiga gula väggen på Westfalenstadion, där blir de framhejade av 80.668 personer som kommer skapa en galen atmosfär som vid varje hemmamatch.
Dortmund har rivstartat ligan och och ligger 1 poäng framför värsta konkurrenten Bayern Munchen, en 1a plats som man absolut inte kommer släppa utan motstånd.
Trots CL spel på tisdag så är jag övertygad om att fokus ligger på denna match, ligan är extremt viktig för Dortmund efter ett par år i skuggan av Bayern.
Förra säsongen kom man 18 poäng över Bayern och i år ska de gå för ligasegern, även som såklart CL är viktigt med.
Jag tror Dortmund kommer med ett riktigt bra hemmalag och när det står 2-0 med 30 kvar så byts de bästa spelarna ut och försöker sedan bevaka ledningen hela vägen hem och samla krafter till CL matchen.
Men CL matchen är även den på hemmaplan så det behövs ingen extra vila på grund av resor eller liknande, så här blir det gasen i botten från start för att snabbt döda matchen.
5 omgångar är spelade och Dortmund leder på raden 4-1-0 och extrema målskillnaden 13-0 !
På hemmaplan har Dortmund 2-0-0 och 7-0 i målskillnad.
Motståndarna B.Mönchengladbach har börjat med raden 2-2-1 målskillnad 7-5.
På bortaplan har de raden 0-2-0 och målskillnad 4-4 så på bortaplan är de inte lika starka som hemma.

Tittar vi på inbördes möten så har Dortmund vunnit de 4 senaste med siffrorna 4-0 hemma, 3-1 borta, 4-1 hemma och senaste 3-2 borta.
Om vi vänder blickarna till inbördes möten med Dortmund som hemmalag så har Dortmund vunnit 10/11 senaste ligamatcherna mot B.Mönchengladbach inför hemmafansen. 
Av dessa 10 segrar har 6/10 varit med minst 2 måls marginal.
Jag väljer att spela Asian -1 Dortmund som innebär pengarna tillbaka om de “bara” vinner med 1 måls marginal, CL matchen kan finnas nånstans i bakhuvudet sista 30 min och allt kan hända i en fotbollsmatch.
Men sett till Dortmunds imponerande målskillnad med 13-0 och historiken mellan lagen så kan jag bara se en ganska komfortabel seger till Dortmund här, ligan är högt prioriterad så tränaren och fansen kräver 3 poäng och en helhjärtad insats av spelarna här. 
2-0 är utgångstipset men är lite rädd för ett 2-1 resultat när de bästa byts ut i hemmalaget så spelar lite safe här.


Speltips: Dortmund Asian -1

Odds: 1,61

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: LeoVegas
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Dortmund – B.Mönchengladbach 23/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades