Speltips: Dagens Bank, Djurgården – Hammarby 24/9

Djurgården – Hammarby, Fotboll Allsvenskan

Matchen: Derby i Stockholm och känslorna kommer vara utanpå skinnet när domaren blåser igång matchen.
Det är titeljagande Djurgården som ligger på plats 2 i tabellen mot elaka kusinen Hammarby som ligger på plats 7.
Lagen avskyr varandra och här är det svårt att sia om en vinnare, Djurgården s offensiv är stekhet för dagen medan Hammarby kommer göra allt de kan för att förstöra titelchanserna för hemmalaget.
Sett historiskt sett så har Hammarby ett stort psykologiskt övertag när lagen möts och har vunnit de 4 senaste mötena, men även vunnit 9/10 senaste matcherna också !!!
Hammarby är en riktigt mardrömsmotståndare för Djurgården men samtidigt har hemmalaget en blodad tand för guldet och 3 poäng är ett måste här.
Detta öppnar för en galen Hawaiifotboll där ena laget måste göra mål och motståndarna kommer spela fult för att reta upp hemmalaget och försöka vinna det psykologiska spelet.
Gemensamt för dessa inbördes matcher är att publiken alltid blir underhållen med målfester, därför spelar jag över 2.5 mål totalt i matchen till fina oddset 1.71 hos 10Bet.

Ser vi till de offensiva formerna så har Dif spelat 3-1, 4-1 och sist 2-2.
Hammarby har spelat 1-1, 0-4 och senaste 2-1.

De målrika inbördes matcherna jag pratade om då ?
Jo senaste 5 matcherna lagen emellan har slutat över 3.5 mål…. 5/5 alltså !
Men även 6/6 senaste och 8/9 senaste har slutat över 2.5 mål. (Se bild nedanför) 


Utgångstipset hamnar på 2-1 till Djurgården men är samtidigt orolig för en match som spårar ur på grund av känslorna i slutet av matchen och tror något lag kommer få rött kort.
Är det hemmalaget så ligger såklart en kvittering nära till hands så jag vågar inte spela den raka 1an utan nöjer mig med att följa historien om målrika matcher.

Speltips: Över 2.5 mål totalt

Odds: 1,71

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: 10Bet
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning som ny medlem
med bonuskoden SPEL2000 !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Djurgården – Hammarby 24/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades