Speltips: Dagens Bank Crystal Palace – Watford 12/12

Crystal Palace – Watford, Fotboll Premier League

Matchen:

Tisdag idag och Premier League står på schemat, det är 2 tänkta bottenlag som möts med många skador i truppen.
Jag har valt att spela BLGM för inget av lagen imponerar i försvaret men levererar mål framåt hela tiden. Med såhär många skador så lär det öppna för ännu sämre försvarsspel och misstagen kan vara många ikväll.
Jag tror på en öppen match där chanserna kommer hagla i 90 minuter, jag har väldigt svårt att se detta bli en målsnål match när man tittar på lagens senaste matcher på slutet.
Om vi slår ett snabbt öga på Crystal Palace senaste 5 hemmamatcher så har de slutat 2-1, 2-2, 2-2, 2-1, 2-2. Helt galna målfester och det har skapats enorma chanser vilket det även kommer visa sig här ikväll.
Jag håller Crystal Palace som favorit här men deras försvar är riktigt opålitligt och Watford har lyckats rubba flera storlag denna säsong.
Exempelvis 2-1 mot Arsenal, 2-4 mot Chelsea, 2-4 mot United och 1-1 mot Tottenham. Självklart kan de göra 1 mål mot Crystal Palace också !

Statistik:

Crystal Palace ligger sist på 20e plats med hemmaraden 2-3-3 och målskillnad 10-14 efter 8 matcher.
Watford ligger på plats 9 och har bortaraden 4-1-3 med målskillnad 15-11 efter 8 matcher.
Riktigt bra målsnitt framåt och bakåt för att spela BLGM !
Tittar vi på inbördes möten har lagen mötts 4 ggr sedan 2016 och de har slutat 1-2, 2-1, 1-1, 1-0. 

Crystal Palace har spelat BLGM i 5/5 senaste hemmamatcherna.
Watford har spelat BLGM i 4/6 senaste bortamatcherna.

Denna match tror jag slutar 1-1 eller 2-1 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Crystal Palace – Watford 12/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades