Speltips: Dagens Bank Crvena Zvezda – Köln 7/12

Röda Stjärnan – Köln, Fotboll Europa League

Matchen:

Europa League gruppspelet ska rundas av och här är det en match där många miljoner står på spel. Just nu ligger hemmalaget på plats 2 som innebär att de går vidare och får fortsätta äventyret.
Köln ligger 3a med exakt samma poäng, men ligger efter pga inbördes möten. Det är alltså förra mötet som Röda stjärnan vann på bortaplan mot Köln med 0-1 som lagt grunden till denna match.
Extremt mycket pengar står på spel och jag ser en klar fördel till hemmalaget i denna match.
Dels för att man vann i Tyskland men även att man är ett OTROLIGT starkt hemmalag som förlorar väldigt sällan.
Efter 10 hemmamatcher i ligaspelet har man raden 9-1-0 och mäktiga målskillnaden 29-3, totalt i ligan har man efter 20 matcher raden 17-2-1 och målskillnad 51-7.
Köln siffror får även deras egna supportrar att skämmas, de toksist i Bundesliga med 3 poäng efter 14 matcher……
Ja ni lästa rätt, de är så dåliga just nu att de har raden 0-3-11 och målskillnad 6-27 !
Men det blir faktiskt värre, medan hemmalaget bara saknar 1 spelare till denna match så får Köln klara sig utan hela 7 spelare, detta blir ingen lätt uppgift. 

Statistik:

Här kommer lite siffror så ni får se hur bra Röda Stjärnan är på hemmaplan och hur svaga Köln varit på bortaplan över en längre period.
Röda Stjärnans rad senaste 19 matcher på hemmaplan 16-2-1.
Enda förlusten var mot Arsenal som hade enorma problem på denna arena (som alla lag har)
Det krävdes ett rött kort i min 80 för att Arsenal till slut skulle få in 0-1 målet i min 85, de är alltså otroligt svårslagna här inför maniska hemmafans. 
Tittar vi på Kölns bortamatcher så har de raden 3-2-8 denna säsong.
Dessa 3 segrar kom i den tyska cupen och en vänskapsmatch mot motståndare så långt ner i divisionerna att jag aldrig hört talas om ligorna.
Man ska nog inte dra alltför stora växlar av dessa segrar 😉

1-0 är utgångstipset, men jag garderar mig med Asian 0 då hemmalaget inte måste vinna.
Här kommer jag dubbla insatsen för jag ser inte hur Köln ska kunna vinna här ikväll !

Speltips: Röda Stjärnan Asian 0 (Hemmalaget ska vinna, X= insatsen tillbaka)

Odds: 1.60

Spelstopp: 21.05

Spelbolag: 10Bet
100% upp till 1000kr
Bonuskod: SE100

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Crvena Zvezda – Köln 7/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades