Speltips: Dagens Bank, Chelsea – Arsenal 17/9

Chelsea – Arsenal Fotboll Premier League

Matchen: Dags att åka tillbaka till England och se detta hatmöte, 2 st lag som inte tål varandra och i ligaspelet så vilar en förbannelse över Arsenal på denna arena.
Efter en bedrövlig premiär mot Burnley som slutade med en 2-3 förlust så har Chelsea lyft sig enormt och nu kan vi åter känna igen dom som förra årets ligasegrare.
Chelsea vann med 2-1 borta mot Tottenham, 2-0 hemma mot Everton, 2-1 borta mot Leicester och sedan 6-0 i CL mot Qarabag som spelades för 5 dagar sedan.
Arsenal svajar från match till match som vi är vana att se dom göra, hemmaspelet i år är felfritt med 3 målrika segrar i ligan men bortaspelet lämnar mycket till fantasin att förbättra.
På bortaplan har Arsenal spelat 2 st matcher, 1-0 förlust mot Stoke och totalt utspelade av Liverpool och förlorade med 4-0. (Kunde och borde blivit fler mål till hemmalaget sett till chanserna)

Jag väljer att spela Chelsea seger här till fina 1.80 på LeoVegas, Chelsea har en otroligt lång o fin svit på hemmaplan och jag kan inte förstå detta höga odds.
Chelsea har VUNNIT 21/23 senaste tävlingsmatcherna på hemmaplan och har gjort MINST 2 mål framåt i 21/25 senaste hemmamatcherna, jag tror inte Arsenal kan mäkta med att göra 2 mål på Stamford Bridge och känner mig väldigt säker på detta spel.

Tittar vi på inbördes möten här på Arsenals spökarena så har Chelsea vunnit 5/5 senaste matcherna och det med siffrorna 2-1, 6-0, 2-0, 2-0 och 3-1. Arsenal har alltså inte ens varit nära ett X här sista 4 åren.
Endast ett rött kort kan sabba en Chelseaseger !

Utgångstips 2-0, 2-1 !

Speltips: Chelsea vinner

Odds: 1.80

Spelstopp: 14.30

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Chelsea – Arsenal 17/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades