Speltips: Dagens Bank Champions League 14/3

Dagens bank och speltips hämtas från Asiens Champions League. Det är omgång 4 och här möts två väldigt målrika lag. Jag kan verkligen inte förstå hur denna match ska bli målsnål och här förväntar jag mig ett oddsdropp ! Jag tycker linan för över 2.5 mål är helt felsatt och testar lyckan direkt !

Matchen:

CL gruppspelet går in i 4e omgången och det är ett lag som sticker ut ordentligt av de 4. Det är Sydkoreanska Jeonbuk som bjuder på den ena målfesten efter den andra. 
Idag spelar de borta mort Kinesiska Tianjin Quanjian som även dom vet vart målet står. Lagen möttes för bara 8 dagar sedan och det mötet vann Jeonbuk med GALNA 6-3 ! 
Ja ni såg rätt, 6-3 i fotboll och publiken hann knappt sätta sig ner innan de kunde ställa sig upp och fira igen. Här lägger 10bet linan på över 2.5 mål och oddset 1.66 kan jag verkligen inte motstå ! 
Med senaste matchen i minnet så tänker jag även lägga en peng på ännu mera mål faktiskt !

Tianjin Quanjian:

Laget har precis startat sin säsong i Kinesiska Super League och endast 2 matcher är spelade. Där har de öppnat med en 4-0 vinst och sist 1-2 förlust. Förra säsongen slutade lagen 3a med hemmaraden 10-4-1 och målskillnad 31-16 på 15 matcher. De snittade alltså 2-1 på hemmaplan och denna säsong har börjat lika målrikt som förra. 
Dom 3 första omgångarna i CL har slutat 3-0, 1-1 och sist 3-6.

Jeonbuk: 

Samma sak gäller för Jeonbuk att deras säsong har nyss börjat också. 2 matcher är spelade i den Sydkoreanska ligan K League1 och Jeonbuk har öppnat med en 2-0 vinst och en 2-3 förlust. 
Förra säsongen vann Jeonbuk ligaspelet med 6 poängs marginal och det var framför allt lagets kollektiv som utpräglades. Man vann ligan men trots det fanns ingen målkung bland de 6 första spelarna i skytteligan. 
Skyttekungen Johnathan vann på 19 mål och Jeonbuks 3 bästa målskyttar hamnade på 11, 10 och 8 mål. Det är såklart en styrka och det visar att Jeonbuk hotar från alla håll. Men den som framför allt sticker ut är deras 2 m långa spelare Shin-Wook Kim som väger 97 kg. Killen gjorde 3 mål sist för 8 dagar sedan när de möttes och Tianjins försvar hade stora problem med honom !
Dom 3 första omgångarna i CL har slutat 3-2, 6-0 och sist 6-3. 

Inbördes möten: 

Lagen har bara mötts en gång och det var 6-3 matchen här för 8 dagar sedan som jag tjatat om 😉 
Lite fakta från den matchen med Jeonbuks siffror först: 
56-44% boll
20-11 målchanser
10-6 skott på mål
8-3 hörnor

Som ni ser skapades det väldigt många chanser fast 6-3 är en enorm siffra som är omöjlig att upprepa. 

En match säger absolut ingenting, men samtidigt finns det inget som talar för en målsnål match heller.
Hemmalaget vill nog ha gruvlig revansch medan bortalaget säkert gärna ligger på rulle och skickar in höga bollar till sin 2m jätte i boxen som Stoke gjorde i flera år med Crouch.

Lycka till om ni tar rygg !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Champions League 14/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades