Speltips: Dagens Bank Caen – PSG 18/4

Dagens Bank och speltips hittas i den franska cup fotbollen. Det är bottenlagen Caen som ska ta emot den stora maktsensationen Paris SG i denna semifinal. Det finns egentligen bara ett lag på plan som kan vinna detta och visst har Paris SG ställt in siktet på den franska dubbeln ! Nu är oddset på seger extremt lågt men jag har hittat ett roligt specialspel som känns riktigt bra till 1.74 hos Betfinal.

Matchen: 

Detta är semifinalen mellan bottenlagen Caen mot stora mäktiga Paris SG. I ligaspelet ligger Caen på plats 15 och är verkligen indragna i nedflyttningsstriden. Jag tror absolut fokus kommer ligga där och det finns stor chans att de vilar spelare till denna match som känns körd redan på förhand. Paris SG har avgjort ligan och är utslagna ur CL, det har ingenting annat att fokusera på än denna cup semifinal.  

Även om båda lagen kommer med bästa laget så är det enormt skillnad på dom. Nu när Caen troligen vilar spelare så ska detta vara en “walk in the park” för PSG och det är rena motorvägen mot finalen. 
Här spelar jag specialspelet “Paris gör mål i båda halvlekarna” till fina 1.74 ! 
Jag kan inte förstå detta överodds och här tycker jag oddset borde ligga runt 1.50-.1.55.

Caen: 

Laget ligger på plats 15 och har bara 6 poäng ner till Lille som riskerar att åka ur ligan. Med 6 omgångar kvar och 18 poäng att spela för måste de lägga fokus där och inte på denna cupmatch. Det är såklart spekulationer bara från min sida men det vore idiotiskt av tränaren att mönstra bästa laget i denna match enligt mig. 
Laget kommer från 4 raka förluster och självförtroendet måste vara i botten, laget måste ta sig i kragen i ligan för de har en livsviktig match i nästa omgång bara 3 dagar efter denna match. Då möter de jumbon Metz och där MÅSTE 3 poäng spelas hem, annars blir det svettigt underifrån !

PSG: 

Laget har redan avgjort ligan trots att det kvarstår 5 omgångar. De leder ligan totalt överlägset på 17 poäng ner till Monaco. Detta Monaco mötte de så sent som i söndags och de pulveriserade dom med mäktiga 7-1. Och då var inte ens Mbappe eller Neymaar med i matchen. Nu har alltså PSG ingenting annat att fokusera på och här lär de mönstra bästa laget de kan för att nå finalen. 
Vinner de denna match så har de öppet mål för i finalen kommer de få möta ett Div 3 lag ! Det är alltså inget snack om saken här, det är full fokus från start och troligen vill de avgöra denna match så snabbt som möjligt. 

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom 5 färskaste mötena så finns en röd tråd. Caen är totalt utspelade när lagen möts och siffrorna drar ofta iväg. Siffrorna har skrivits till 0-3, 6-0, 0-6, 1-1 och sist 3-1. PSG har alltså gjort 19 mål på 5 inbördes möten och det ger ett snitt på 3.8 mål framåt. Jag ser väldigt stora möjligheter för samma scenario ikväll igen och blir inte alls förvånad om detta slutar 0-3, 0-4. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ PSG brukar leka med Caen målmässigt och snittar nästan 4 mål framåt mot dom.

✅ PSG har bara fokus på denna match då de redan avgjort ligan

✅ I Neymaar och Mbappes frånvaro klev andra spelare på mittfältet fram sist och stänkte in några mål.
DiMaria 2 mål, Draxler 1 mål, Lo Celse 2 mål. 

✅ Caen har släppt in 3 mål i 3 raka matcher och försvaret svajar ordentligt.

⚠ Finns alltid en risk för underskattning från PSGs sida inför en sån här “lätt” uppgift. Startar Caen med bästa laget och PSG börjar utan 100 % fokus så kan det absolut stå 0-0 i halvlek och spelet missas. 

⚠ Caen nollade Lyon och vann med 1-0 här i cupen så laget har skrällt förut mot större lag.

Utgångstipset skrivs till 0-3, 0-4 för jag tror det blir kattens lek med råttan här.

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Caen – PSG 18/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades