Speltips: Dagens Bank Brynäs – Örebro 30/12

Brynäs – Örebro, Ishockey SHL

Matchen: 

SHL hockey idag och dagens speltips hittar vi en av mina favoritligor, idag ska det hämtas pengar och det är stekheta offensiva Brynäs som ska göra det åt oss mot iskalla Örebro.
Jag har valt att spela att Brynäs vinner under ordinarie tid till kalasoddset 1.84 och jag förväntar mig ett oddsdropp här under dagen. Brynäs har lagt i en högre växel och motståndarna står chockade av den briljanta offensiv de visar upp på hemmaplan. Finslipas försvaret lite så kan de absolut vara med och slåss om en finalplats.

Örebro radar upp förluster och endast vunnit 2/12 senaste matcherna. På bortaplan är det nattsvart med 9 raka förluster och att vändningen ska komma mot hemmastarka Brynäs ser jag som väldigt liten chans till.
Här finns alla ingredienser för en målrik tillställning där Brynäs står för de flesta av målen, Ett 4-2 resultat låter väldigt troligt men finns stor chans att detta kan dra iväg också då Brynäs gasar i 60 min och Örebros försvar ofta agerar ointresserade i slutet av matcherna de ligger under i.
Det som stärker detta spel är även inbördes möten som visar att Örebro inte trivs alls att spela mot Brynäs med flera förluster på rad !

Statistik:

Brynäs har hemmaraden 7-0-0-7 och målskillnad 41-39.
Örebro har bortaraden 2-1-1-11 och målskillnad 33-48.
Tittar vi på inbördes möten har lagen mötts 4 ggr irad med Örebro som hemmalag, trots det har Brynäs vunnit alla matcherna med imponerande siffrorna 6-3, 5-3, 2-1, 3-2 trots bortaplan. Alla segrar efter 60 minuter. 

Form:

Brynäs har vunnit 7/9 senaste hemmamatcherna, så deras svajiga hemmastatistik grundar sig på spelet i början av säsongen.
Örebro har förlorat 9 raka bortamatcher 6 av dessa har varit med minst 2 mål marginal t.o.m.

Känner mig riktigt nöjd med detta spel och höjer insatsen !

Speltips: 1a, Brynäs vinna

Odds: 1.84

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: NordicBet
100% insättningsbonus upp till 1000kr
via denna länk + 250kr gratisbet

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Brynäs – Örebro 30/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades