Speltips: Dagens Bank Bristol Rovers – Swindon 8/11

Vad hände igår egentligen ? 4-lingen missades på 1 mål och 75 mållösa minuter i Charlton…
Jag kände mig “mållös” och när Islanders inatt spelar 1-1 trots total dominans och 37 skott avfyrandes mot Talbot.
Talbot i Edmontonmålet gör nog säsongens match och sabbar hela festen och detta va fruktansvärt oväntat och Islanders målform va bortblåst.
Tänker inte sura för länge och här vänder jag blickarna mot fotbollen igen och hoppas på revansch redan ikväll !

Bristol Rovers – Swindon, Fotboll England Checkatrade Trophy

Matchen: 

Dags för lite engelsk fotboll igen och nu fick jag gräva väldigt djupt ner i oddsgruvan för att hitta ett spel jag gillade.
Detta är engelska cupen och det är säkert få som vet om att den ens existerar, men för småklubbar är alla pokaler och inkomster välkomna.
Här har jag lagt pengarna på att båda lagen ska göra mål till fina 1.74 hos BetFinal.
Bristol Rovers ligger på plats 13 i League One och Swindon ligger 5a i League Two.
Det är alltså ett mittenlag från en högre liga mot ett topplag från den lägre ligan, samtidigt gör båda lagen mycket mål och spelet BLGM passar perfekt.
Bristol Rovers är ett målrikt hemmalag som snittar 2 mål framåt och nästan 2 mål bakåt, medan Swindon är League Twos bästa bortalag och snittar 2 mål framåt på bortaplan.
Cupspel betyder varierande elvor, men jag tror på en målrik match oavsett !

Statistik: 

I ligaspelet har Bristol Rovers raden 5-0-3 och målskillnad 15-12 på hemmaplan.
Swindon har i ligaspelet raden 6-0-2 och målskillnad 15-5 på bortaplan.

Bristol City har spelat 10 tävlingsmatcher på hemmaplan i år, i 9/10 matcher har de gjort minst 1 mål framåt och snittat 2.0 mål.
Swindon har spelat 10 tävlingsmatcher på bortaplan i år, i 9/10 matcher har de gjort minst 1 mål framåt och snittat 2.2 mål.

Utgångstipset landar på 1-1, 2-1 !

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Bristol Rovers – Swindon 8/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades