Speltips: Dagens Bank Braintree England 24/4

Dagens Bank och speltips är fotboll från engelska Vanarama National League South. Det är topplaget Braintree som ska möta mitten/bottenlaget Oxford som inte har något att spela för. 
Här tänker jag kliva in på målmarknaden och syna hemmalagets offensiva kvalitéer för jag tror motivation, H2H och grundkapacitet fäller avgörandet här. 10/11 senaste speltipsen med stämpeln “Dagens Bank” har suttit och verkligen gjort skäl för namnet. Ikväll tar vi en seger till !

Dagens Bank: 

Tabell 6an Braintree ligger just nu på kvalplats för att kunna nå ett avancemang som kan leda till uppflyttning till en högre serie. Men de har den platsen endast på målskillnad och med 2 omgångar kvar är det såklart full pott som gäller och helst flera mål framåt för att behålla ledningen på sin målskillnad. Det är 3 lag på 65 poäng och det skiljer bara 1mål på alla 3 lagen så att skapa många mål är otroligt viktigt sista 2 matcherna. 
Braintree ska idag möta Oxford på plats 16 och dom har ingenting att spela för längre då de inte kan åka ur ligan eller avancera uppåt. Segern i förra omgången mot jumbon innebar säkrat kontrakt och det finns stor chans att de luftar lite juniorer idag för att de ska få andas lite hetluft. 

Så ett topplag som måste ösa på framåt mot ett bottenlag med troligtvis B-elva och inget att spela för. Här åker fläsket in på över 1.5 mål av Braintree. 
Spelet ger 1.62 i odds på RoyRichie och jag bugar o bockar ! (Kommer även lägga en peng på över 2.5 mål som ger 2.90)

Braintree: 

Laget ligger 6a i hemmatabellen med raden 10-5-4 och målskillnad 37-23 efter 19 omgångar. Det ger ett målsnitt på 2 mål framåt inför sina hemmafans. 
Nu när kampen om slutspelsplatserna dragit hop sig har de verkligen steppat upp och kommer nu med 4 raka segrar. Den senaste segern med 1-2 borta mot Truro va en riktigt tung skalp då det är laget de slåss med om sista slutspelsplatserna. En sån seger stärker självförtroendet enormt och nu har de allt i egna händer med 2 omgångar kvar. 
Matchen idag mot ett avhängt Oxford SKA bara innebära en enkel seger och helst med 2-3 mål för att dryga ut målskillnaden mot de bakom jagande lagen på samma poäng. 

Oxford City:

Laget ligger på plats 16 i bortatabellen med raden 6-2-10 och målskillnad 25-36. Det ger ett målsnitt på 2 mål insläppta per bortamatch. 
Nu ska de alltså åka och möta ett högmotiverat topplag och saknar själva något att spela för. Snittar man 2 insläppta så lär man mest troligtvis släppa förbi sig minst 2 mål även idag och tappar de fokus helt kan detta rinna iväg. 
Hela Oxfords säsong tog slut i förra omgången då de hade en uppgift kvar. Att spöa superjumbon Bognor på hemmaplan, ja de vann med 4-0 och firade säkert nytt kontrakt med fest och skumpa. 
Motivationen idag lär saknas helt och mest troligen får några juniorer chansen och spelbolagen lär sänker oddset på den raka 1an efter förra omgången.

Inbördes möten: 

Lagen har bara mötts en gång tidigare och det var i början av säsongen och omgång 8. 
Då vann Braintree med 1-2 på bortaplan och det var alltså i en match då båda lagen gick in för den 100 %. 
Nu finns det bara ett lag på planen som har något att kämpa för och här tror jag på ännu en seger för Braintree.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Braintree snittar 2 mål framåt på hemmaplan och Oxford snittar 2 mål insläppta på bortaplan.

✅ Braintree måste fortsätta vinna för att inte missa uppflyttningskvalet.

✅ Oxford har redan säkrat sitt kontrakt och har inget att spela för längre.

✅ Braintree vann bortamötet med 1-2. 

✅ Braintree har kanonform och vunnit 4/4 och 5/6 senaste matcherna.

✅ Oxford har släppt in minst 2 mål i 5/6 senaste bortamatcherna.

⚠ Med lite “kniven mot strupen” känsla så kan spelet låsa sig för Braintreespelarna när alla förväntar sig att de bara ska gå ut och slakta motståndet som kan spela avslappnat. 

Med denna fakta och min förväntade matchbild så tycker jag detta måste vara dagens bästa spel på förhand. Jag tror hemmalaget kommer dominera matchbilden och sedan kan det bli lite mål till höger och vänster då Oxford är vassa framåt när de behöver det. 
Utgångstips på Dagens Bank blir 2-1, 3-1 !

Lycka till om ni ryggar ! 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Braintree England 24/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades