Speltips: Dagens Bank Bradford PA – Spennymoor 6/1

Bradford PA – Spennymoor, Fotboll England Vanarama National League North

Matchen:  

Dagens Bank är tillbaka och här har jag hittat ett riktigt fint speltips, jag fick gräva mig ner till engelsk div 5 fotboll och där verkar spelbolagen inte hänga med riktigt.
Mötet jag spelat på är mellan tabell 5an Bradford PA som tar emot tabell 4an Spennymoor. På förhand låter det kanske inte som någon större underhållning men som tur är så visas inte div 5 på någon Tv-kanal. Så här kan alla strunta i underhållningsvärdet och bara fokusera på pengarna som kommer in. 😉

Jag har valt att spela på BLGM till oddset 1.57, detta är två extremt målglada lag vilket deras målskillnad visar längre ner här i statistiken. Att tro att båda lagen är topplag pga en stabil defensiv är verkligen att ta i då de läcker ganska friskt i försvaren med. Bradford har riktigt bra form och kommer med raden 6-2-2 och målskillnad 23-11 på dessa matcher. Spennymoor vill inte vara sämre och deras form senaste 10 matcherna är 6-2-2 också med målskillnad 21-17.Som ni ser så blir det väldigt mycket mål när dessa lag spelar och varför skulle det vara någon skillnad idag ? Med såhär starka offensiver och svaga defensiver tror jag målfesten fortsätter även i denna omgång !

Statistik:

Bradford har hemmaraden 5-3-4 och målskillnad 21-18 efter 12 matcher. Ett målsnitt på ca 2 mål framåt och 1.5 bakåt.Spennymoor har bortaraden 6-2-4 och målskillnad 24-20 efter 12 matcher. Ett målsnitt på 2 mål framåt och 1.7 bakåt.<
otalt under säsongen Bradford målskillnad 41-29 efter 24 matcher.<
pennymoor har målskillnaden 47-37 efter 23 matcher.

Lagen har bara mötts 1 gång i historien och då slutade det 3-0 och Spennymoor var hemmalaget och stora favoriter. Idag är det Bradford som bär favoritskapet och denna match kan bli väldigt målrik !<
tgångstipset landar på 2-1, 1-2 men spelar safe med BLGM.

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Bradford PA &#8211; Spennymoor 6/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades