Speltips: Dagens Bank Bologna vs Inter 19/9

Bologna – Inter, Fotboll Serie A

Matchen: Dags för lite Serie A fotboll mitt i veckan och jag bugar och bockar för detta odds som 10Bet dukar upp på bordet till oss.
4 omgångar är spelade och här får vi se 13 placerade Bologna ta emot 3e placerade Inter som förväntas vara med i toppstriden på riktigt i år.
Jag tror detta blir en ganska jämn match där Inter drar det längsta strået till slut, något man lyckas med flera gånger i detta bortamöte.
Bologna har börjat serien med raden 1-1-2 och målskillnad 3-6, efter ett 1-1 resultat i premiären mot Torino och 1-0 seger mot nykomlingarna Benevento, därefter kom 2 raka förluster med 0-3 mot Napoli och 1-2 mot Fiorentina.
Inter öppnat säsongen på bästa möjliga sätt, de har raden 4-0-0 och målskillnad 10-1 och har verkligen spänt musklerna inledningsvis.
Segrarna har skrivits till 3-0 Fiorentina, 3-1 Roma, 2-0 Spal, 2-0 Crotone.
Tar man med matcherna på försäsongen mot lag som Betis, Villareal, Chelsea, Bayern Munchen och Lyon så kommer Inter med makalösa 9 raka segrar i ryggen !

Tittar vi på inbördes möten när Inter har spelat på bortaplan så har Inter vunnit 4/5 senaste matcherna inför Bolognas hemmafans. 
De 2 senaste matcherna har Inter vunnit med 0-1 och jag tror inte på någon målfest här heller, men Inter är helt enkelt för bra och jag blir inte ett dugg förvånad om deras skyttekung Icardi avgör denna match också.
Utgångstips 0-1, 0-2. 

Speltips: 2a, Inter vinna

Odds: 1,57

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas


Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !


 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Bologna vs Inter 19/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades