Speltips: Dagens Bank, Björklöven vs Pantern 11/10

Björklöven vs Pantern, Ishockey Hockeyallsvenskan

Matchen: Utvilad och mätt av semlor så rullar hockeytåget vidare med ytterligare en rek som doftar nybakt !
Förra veckan åkte vi till Umeå för att hämta hem pengar och jag tänkte att Björklöven ska fortsätta vara våran kassako även idag.

Det är tabell 4an Björklöven som tar emot tabell 7an Pantern, 2 lag som gått riktigt bra på slutet.
I mina ögon ser detta ut att bli en jämn match men något som sticker ut är Björklövens förmåga framför målet.
De har rustat truppen inför denna säsong och det märks, målen kommer på löpande band och jag testar lyckan igen.
Jag spelar Björklöven över 2.5 mål i matchen till fina 1.81 hos Nordicbet, fortsätter de som på slutet så känner jag mig riktigt lugn inför detta spel.
Björklöven har imponerat på mig såhär långt och har faktiskt gjort mest mål av samtliga lag i HockeyAllsvenskan !

Statistik:

Efter 6 omgångar har björklöven raden 4-0-1-1 och målskillnad 22-15.
Efter lika många matcher för Pantern har de raden 2-2-0-2 och målskillnad 15-16.

Björklöven har på dessa 6 matcher gjort minst 3 mål framåt i 5/6 senaste, enda gången de missade var i premiären borta mot Karlskoga med 2 gjorda mål.
Pantern har släppt in minst 3 mål i 3/6 matcher.

Björklövens 3 hemmamatcher har slutat 6-3 Leksand, 4-1 SSK och senast 3-2 Modo. De har alltså besegrat de 2 största favoriterna i år på hemmaplan med imponerande spel.
Panterns 3 bortamatcher har slutat med 2-1 till AIK, 6-2 till Oskarshamn och senast 3-3 mot Karlskoga. 

Jag tror på ytterligare en chansrik match för Björklöven och offensiven kommer ge oss guld och gröna skogar även ikväll.

Utgångstipset landar på 3-2, 4-2 !

Speltips: Björklöven över 2.5 mål

Odds: 1.81

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: NordicBet

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Björklöven vs Pantern 11/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades