Speltips: Dagens Bank Belgien Fotboll

Gårdagens spel gick helt okej, singlarna på AIK och Brackley satt medans 4-lingen missa. Totalt plus igår och tänker fortsätta på det spåret här ! Dagens Bank och speltips hittas åter igen i Belgien. Det är fotboll från Jupiler League mellan Gent och KV Mechelen. En match som bara borde kunna sluta på ett sätt ! 

Matchen: 

Belgisk fotboll förknippas ofta med målfester och glamour. Men här har jag valt att lägga pengarna på Belgiens i särklass bästa försvar. Herregud vilka siffror Gent visar upp på hemmaplan och detta ska jag ta rygg på. Med 12 poäng kvar att slåss om innan slutspelet börjar så kan inget av lagen slappna av än. Hemmalaget ligger 4a men har endast 7 poäng ner till ett missat slutspel så här gäller det att plocka en seger och då vara nästan helt klara. Bortalaget ligger näst sist och verkligen indragen i nedflyttningsstriden och har endast 1 poäng till godo. 
Jag väljer att syna den raka 1an på Gent, laget som hållit nollan i 8 av lagets 13 hemmamatcher i ligan. Oddset är 1.56 och i skrivande stund var det Betsson som hade högsta oddset av samtliga bolag. 

Gent: 

De ligger alltså 4a i totaltabellen men det är hemmaspelet som sticker ut här. I hemma tabellen är de 2a med raden 9-2-2 och målskillnad 21-5. Ja ni läste rätt. FEM insläppta mål på 13 matcher, det är i samma klass som Juventus fast ändå två världsdelar ifrån 😉 
Gent radar upp segrar på hemmaplan och står just nu på 9 raka hemmasegrar i ligan, tar man med cupspelet så är det 10 raka hemmasegrar. 
De har alltså en helt galen defensiv som hållit nollan i 8/13 matcher men man får inte glömma offensiven. Efter en dålig start av säsongen så har maskineriet hoppat igång och sista tiden verkligen levererat i jämn takt. 
På dessa 9 senaste matcherna har de målskillnad 22-2 och ja, målvakten minns knappt hur det känns att plocka ut bollen ur nätet efter 4 raka nollor. 

KV Mechelen: 

Laget ligger alltså näst sist och även näst sist i borta tabellen. Laget har endast gjort 24 mål framåt på 26 matcher och är målsnålast av samtliga lag i serien. På bortaplan har de raden 1-4-8 målskillnad 9-23. 
Även här är de målsnålast i ligan och ska alltså nu spela borta mot laget som “aldrig” släpper in mål. Deras absolut tuffast uppgift har de framför sig och jag ser ingenting som talar för att de ska lyckas. 
Tittar vi på deras form på bortaplan så har de raden 1-3-7 och målskillnad 7-18. Nä detta lag ska inte ha en chans mot hemmastarka Gent. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts här på Ghelamco Arena fler gånger genom åren och Gent har ett stort psykologiskt övertag. 
På dom 5 senaste inbördes matcherna har Gent 4-1-0 och målskillnad 11-4 mot Mechelen. 
Tittar vi ännu längre tillbaka så är resultaten 8-1-1. Ja ni ser själva att detta odds är absolut vinnande när man ser till form, klass och inbördes möten. 

Många kommer säkert se värdet i -1 eller 1a+hålla nollan och jag säger inte emot. Men jag spelar safe och hoppas det kan stå 2-0 innan minut 60 och sedan sitta lugnt i båten. 

Utgångstips 2-0 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Belgien Fotboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades