Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Austria Wien – Milan 14/9

Austria Wien – Milan, Fotboll Europa League 

Matchen: Här va det dags att bege oss till Europa League och jag har hittat ett odds som tilltalar mig väldigt mycket.
Det är Österikiska Austria Wien som tar emot Milan, 2st lag som sista tiden lagt i en offensiv växel och gjort en hel del mål.
Till råga på det så har inget av lagen någon vidare defensiv att skryta över, vilket gynnar detta spel. 
Jag har valt att spela över 2.5 mål totalt i matchen till fina 1,66 hos 10Bet för jag tror det kan smälla till ordentligt här, men jag nöjer mig med denna lina och skickar in degen utan att tveka.

Austria Wien ligger efter 7 omgångar på plats 4 i seriespelet med raden 3-2-2 och målskillnad enorma 14-12. Som ni ser snittar de nästan 2-2 genom dessa 7 omgångar.
På dessa 7 omgångar så har 6 av matcherna gått över denna lina på ö 2.5 mål, den sista matchen slutade med 2-0 seger.
Tittar man på deras totala insatser så har de spelat över 2.5 mål i 10/12 senaste matcherna så det är ett lag som är perfekt att spela målrikt på.

Milan då? Jo de har spelat 3 omgångar i ligaspelet och har raden 2-0-1 och målskillnad 6-5, även dom har ett väldigt högt snitt gällande målproduktionen.
I alla 3 matcher har milan gått över denna 2.5 måls lina och tittar vi även på hur de spelat utanför ligan under en längre tid så har 5/6 och 10/13 matcher gått över denna lina. 

Lagen har aldrig mötts innan men jag känner mig väldigt övertygad om att denna match kommer innehålla minst 3st mål så spelet sitter.
Milan har gjort en del bra värvningar och är favoriter trots bortaplan, jag håller helt med och sätter utgångstipset på 1-2 med mersmak för ännu mera mål.

Speltips: Över 2.5 mål

Odds: 1,66

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, spela aldrig för mera än vad du har råd att förlora !


Tipsa om Speltips: ❄️Snöbollen❄️ Austria Wien – Milan 14/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades