Speltips: Dagens Bank Arsenal – Milan 15/3

Dagens bank och speltips kommer från Europa League och jag har hittat ett hörnspel som smakar mumma. Det är i mötet mellan Arsenal och Milan som jag tycker bolagen är ute och cyklar. Sist de möttes spelade jag över 5.5 hörnor till Milan till 1.76 och den satt med dunder och brak. Här tänker jag förlita mig på hörnstarka Milan igen ! 

Matchen: 

Detta är returmötet i Europa Leagues 8-delsfinal mellan Arsenal och Milan. Arsenal vann första mötet väldigt förvånande med 2-0 på San Siro. 
Så förutsättningarna inför denna match är att Milan ligger under med 2 mål och måste ge allting framåt för att kunna vända på detta. Arsenal kan ta ett steg neråt i banan och satsa på sina kontringar för att försöka döda detta dubbelmöte och gå vidare. Men Arsenal saknar åter igen 4 viktiga spelare i elvan. Pierre “bommerang”, Lacazette samt våra ytterbackar Bellerin och Monreal. 
Jag skrev förra gången att detta gynnade hörnproduktionen för Milan och jag fick helt rätt. Milan vann hörnorna med massiva 10-3 och fick alltså jaga i underläge större delen av förra matchen.

Så vad är skillnaden denna match ? Absolut ingenting. Milan måste åter igen framåt och ta ikapp minst 2 mål annars är de ute. Här tänker jag syna spelet “Milan + 0.5 hörnor” till höga oddset 1.90. 
Det betyder samma sak som X2 i hörnor. Arsenal ska INTE vinna antal hörnor för att jag ska vinna på spelet. Jag är helt övertygad om att ett lågt Arsenal kommer tillåta Milan att hålla i bollen och vänta på misstagen. 

Milan är väldigt hörnstarka över lag och jag kan inte tänka mig att Arsenal kommer vinna hörnorna när det är Milan som måste framåt från första minuten. 

Som sagt, det blev 10-3 sist till Milan när de behövde jaga mål. Jag tror väl inte på samma bollinnehav på bortaplan men jag ser samtidigt inte varför Arsenal skulle lyfta sitt lag i en 2-0 ledning och börja tokanfalla ?! 
Det känns som att Arsenal kommer rulla mycket boll på mitten när de har den medan Milan kommer gå rakare på mål = fler hörnor !
Jag tycker oddset är jättehögt med tanke på förutsättningarna som råder och skickar in pengarna med en god magkänsla för Dagens Bank. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Arsenal – Milan 15/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades